Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata

Playtech Playtech,
Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata

Noul procesor Kirin produsHuawei are fi printre cele mai performante de pe piata. Canalys, o firma care se ocupa cu studii de piata, a eliberat de curand in care sustine ca cei de la Xiaomi au pierdut titlul de cel mai mare producator de telefoane din China in favoarea Huawei. Situatia s-ar fischimbat in ultimul [] Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Urmarea dezastrului din Colectiv: Unul dintre cele mai populare cluburi din Capitala se inchide

Clubul Expirat, unul dintre cele mai populare si frecventate cluburi din Bucuresti, se va inchide, la decizia proprietarilor spatiului de entertainment, ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc in clubul Colectiv din Capitala, din seara zilei.

Unul dintre cele mai frecventate cluburi din Iasi si-a suspendat activitatea. Nu avem autorizatie de la ISU. Am fost ignoranti si iresponsabili

Unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din municipiul Iasi, La Baza, a anuntat astazi, pe pagina de Facebook, ca isi suspenda activitatea intrucat nu are autorizatie de la ISU. Am avut noroc. Nu vrem sa mai punem pe nimeni in pericol, chiar daca legea permite acest lucru.

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, arestat intr-o ancheta ce vizeaza crima organizata si fapte de coruptie

Milionarul Ghennadi Korban, unul dintre cei mai bogati oameni din Ucraina, aflat in topul celor mai bogati 100 de ucraineni si mana dreapta a puternicului oligarh Igor Kolomoiski, a fost retinut sambata in cadrul unei anchete ce vizeaza crima organizata si coruptie. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat, duminica, ca arestarea milionarului Ghennadi Korban nu este decat inceputul luptei impotriva coruptiei care sufoca tara. Sustinatorii lui Ghennadi Korban si adversari ai lui Porosenko sustin insa ca ar fi vorba despre represiune politica, scrie Agerpres.

Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta

Facebook este pe cale de a solutiona problema care le-a dat batai de cap cercetatorilor timp de zeci de ani, si anume cum sa creeze un soft care poate invinge un om la Go, joc de strategie intelectuala vechi de 2. 500 de ani. Regulile jocului Go sunt foarte simple: jucatorii isi aleg pietrele de o [] Facebook va gasi solutia unuia dintre cele mai complexe jocuri de inteligenta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trei semne banale care indica, de fapt, infarctul miocardic. Ce sunt acufenele, unul dintre cele mai grave simptome

Infarctul nu este precedat de nicio durere, de cele mai multe ori. Electrocardiograma este metoda cea mai sigura de detecta afectiunile care predispun la preinfarct, dar exista si semne care indica predispozitia la scurtcircuitarea inimi.

Sagrada Familia, una dintre cele mai reprezentative proiecte arhitecturale din lume, intra in ultima etapa de constructie. Cand ar urma sa se termine lucrarile?

Sagrada Familia, una dintre cele mai importante atractii turistice si simboluri ale orasului spaniol Barcelona si totodata una dintre cele mai impunatoare structuri arhitecturale din lume, a intrat in ultima faza a constructiei, asta dupa ce bazilica.

Apel umanitar Unul dintre cei mai talentati si iubiti fotografi de concerte din Bucuresti, victima a tragediei din Colectiv are nevoie de solidaritatea noastra

Miluta Flueras se afla internat in spital cu arsuri de gradul 2. Pe 3 noiembrie a suferit o operatie, dar starea lui este stabila si le transmite prietenilor sa nu se ingrijoreze si ca apreciaza toate mesajele lor de incurajare. Cu toate acestea, va avea nevoie de sprijin financiar pentru un lung tratament de recuparare si pentru perioada in care nu va putea lucra.

Alexandra Mihailescu, BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Alexandra Mihailescu, vicepresedinte BDR: Cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs

Pentru BDR, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice si public affairs de pe piata locala, cele mai profitabile servicii sunt cele de public affairs, cercetare si monitorizare, a declarat pentru Wall-Street. ro, Alexandra Mihailescu,.

Cele mai bune telefoane pe care sa le urmaresti de Black Friday 2015

De Black Friday 2015 vor fi cautate la reducere telefoanele. Daca vrei unul nou, acestea sunt cateva dintre cele pe care sa le urmaresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )