Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Cele mai frumoase traditii de Craciun

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase traditii de Craciun

Ca in fiecare an, in luna decembrie, de Craciun, oamenii par mai ingaduitori unii cu altii. in aceasta perioada magica, numeroase traditii din toata lumea fac din acest sezon unul foarte special. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase 10 destinatii de Craciun. Las Vegas, Quebec, Tokyo, Paris sau Londra arata minunat in decembrie

Perioada Craciunului este cea mai frumoasa parte a anului. Orase din intreaga lume sunt iluminate cu milioane de beculete, aerul se umple cu miros de vin fier, delicatese de Craciun si spirit de vacanta. Daca nu v-ati hotarat unde sa va petreceti Craciunul, va prezentam 10 destinatii unde l-ati putea sarbatori.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete i-au fascinat mereu pe admiratorii starurilor. Fanii au incercat, in masura posibilitatilor financiare, sa se inspire de la vedeta preferata.

Top: Cele mai frumoase momente ale anului 2016

Am ajuns in al treilea an la sfarsitul caruia ma uit cu placere in urma si rememorez cele mai frumoase momente pe care le-am trait intr-o sala de spectacol.

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

VIDEO Cele mai frumoase imagini de iarna. Peisaje magice care iti taie rasuflarea

Cu mic, cu mare, de la cei mai mici pana la oameni in toata firea, toti avem un locsor aparte in sufletul nostru pentru sarbatorile de iarna. Magia lor ne molipseste si ne insufla o stare de bine.

Cele mai frumoase femei din Coreea de Nord ajung ofiteri in dirijarea traficului: imaginile tinerelor ajung pe timbre, existand si jucarii cu chipurile lor

Reprezentantele sexului frumos care lucreaza ca ofiteri ai politiei rutiere din Coreea de Nord par a fi coborate direct de pe podiumurile marilor case de moda. Fetele uimesc prin frumusete, participantii la trafic pozand-le si alegand perioadic cea mai frumoasa reprezentanta a institutiei.

Cele mai frumoase destinatii montane din lume, preferate de celebritati pentru a merge la ski FOTO

Pentru multi, venirea iernii inseamna si oportunitatea de a merge pe partie. Cu toate ca sunt o multime de destinatii montane din care putem alege, exista cateva resorturi cunoscute pentru terenurile proprii si facilitatile luxoase. Site-ul Business Insider enumera 10 dintre locatiile pe care celebritatile si oamenii de afaceri le prefera.

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finaul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

Record de audienta: serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul, cele mai bune cifre de la inceputul difuzarii. Cand va fi difuzat ultimul episod

Serialul turcesc Ziua in care mi s-a scris destinul a avut cele mai bune cifre de audienta de la inceputul difuzarii, in seara de luni, in apropiere de finalul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )