Libnet.ro
UNICEF

06:00

Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Adevărul Adevărul,
Oscar 2017: Care sunt filmele cu sanse de a primi o nominalizare pentru Cele mai bune efecte vizuale VIDEO

Spin-off-urile francizelor de succes Star Wars si Harry Potter Rogue One si Fantastic Beasts and Where To Find Them se numara printre productiile incluse pe lista scurta a lungmetrajelor care au sansa de a primi o nominalizare la premiile Oscar 2017 pentru Cele mai bun efecte vizuale. continuă pe Adevărul

Care sunt previziunile Samsung pentru anul 2017

Anul 2017 se apropie cu pasi repezi, iar tehnologia nu sta pe loc. Tocmai de aceea, Samsung ofera cateva previziuni din aceasta sfera. Previziunile marcheaza mai multe sfere de interes si coincid cu evolutia nu doar tehnologica de la nivelul societatii, ci si cu cea culturala, fiind din ce in ce mai interesant modul in [].

Invata sa economisesti pe Scoala de Bani! Care sunt diferentele dintre produsele bancare de economisire

De ce ar trebui sa economisim luna de luna, indiferent de varsta sau de veniturile pe care le avem? Raspunsul simplu are doua componente: economisirea ne aduce mai aproape de indeplinirea planurilor importante din viata noastra si, in al doilea rand,.

Cinci motive pentru esecul PNL. Care sunt celelalte si ce solutii ar fi? |OPINIE

Privesc uluit, din afara, miscarile PNL de gaina fara cap care alearga prin curte cu ultimele forte, sleita. Dintre motivele dezastrului, doua sunt cruciale: lipsa unor lideri forte care sa impuna respect si recunoastere in partid si in societate, dar si deficitul de democratie interna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )