Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii iulie 2016

Adevărul Adevărul,
Cele mai ghinioniste zodii ale lunii iulie 2016

A doua luna a verii se anunta plina de provocari si de situatii neprevazute pentru unii nativi din zodiac. Daca pana acum au avut parte de relaxare si lucrurile in viata lor s-au asezat relativ bine, acum acestia se pot declara cu adevarat ghinionisti. continuă pe Adevărul

Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Noi sarbatorim pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o tara moderna, stat national, suveran si independent, partener de incredere al SUA si membru cu drepturi depline al NATO si al Uniunii Europene, a afirmat astazi Klaus Iohannis, seful statului.

Totul despre temutul sindrom Down la copii. Cele mai importante intrebari ale unui parinte

Sindromul Down este o tulburare genetica ce apare apare cu o frecventa medie de 1 la 800 de nasteri. Sindromul Down este asociat cu dificultati usoare spre moderate de invatare, intarzieri in dezvoltare,.

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

Horoscopul banilor pentru iulie 2016

Unii nativi se vor descurca minunat la capitolul bani in aceasta luna, in timp ce altii trebuie sa faca mari eforturi pentru a se descurca financiar. Afla din horoscopul banilor pentru luna iulie 2016 cum vei sta la capitolul bani!.

Compania romaneasca de confectii care a fost selectata de Bursa de la Londra drept una dintre cele mai competitive IMM-uri europene

11 companii romanesti au fost selectate de London Stock Exchange LSE), operatorul burselor din Londra si Milano, ca fiind unele dintre cele mai competitive IMM-uri din Europa.

Top 5 cele mai circulate drumuri din Romania. Doar o portiune de autostrada se afla in top

In timp ce toata lumea, de la oficialii statului la simpli cetateni, se preocupa de constructia de autostrazi, cele mai utilizate sosele din Romania raman drumurile nationale.

Compania romaneasca de confectii care a fost selectata de Bursa de la Londra drept una dintre cele mai competitive IMM-uri europene

11 companii romanesti au fost selectate de London Stock Exchange LSE), operatorul burselor din Londra si Milano, ca fiind unele dintre cele mai competitive IMM-uri din Europa. Printre acestea se numara si compania de confectii Eurotex, business-ul de.

Paradoxul romanesc, prezentat de OCDE: Cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor si avem cele mai proaste drumuri din UE

Oficialii de la Bruxelles ne atrag atentia ca, desi avem cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, cheltuim sume uriase pentru sectorul constructiilor. Mari Kiviniemi, secretar general adjunct al Organiza.

Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au.

Care sunt cele mai periculoase diete

Dietele care interzic glucidele si recomanda un consum ridicat de proteine sunt cele mai periculoase, pentru ca pot provoca disfunctii endocrine si afectiuni renale, sustin nutritionistii. Iata dezavantajele celor mai in voga cure de slabire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )