Libnet.ro
UNICEF

10:00

Totul despre temutul sindrom Down la copii. Cele mai importante intrebari ale unui parinte

Antena3 Antena3,
Totul despre temutul sindrom Down la copii. Cele mai importante intrebari ale unui parinte

Sindromul Down este o tulburare genetica ce apare apare cu o frecventa medie de 1 la 800 de nasteri. Sindromul Down este asociat cu dificultati usoare spre moderate de invatare, intarzieri in dezvoltare,. continuă pe Antena3

Cele mai tai bancuri despre fotbal si microbisti. Ce zice Sfantul Petru cand echipa Romaniei ajunge la Poarta Raiului

Sportul cu balonul rotund este sursa a nenumarate bancuri si glume, starnid amuzamentul atat microbistilor cat si celor care nu sunt pasionati de fotbal. Avand in vederea ca in aceasta perioada se desfasoara Campionatul European, Adevarul va prezinta cele mai tari 10 bancuri despre fotbal si microbisti.

Cele mai tari bancuri despre fotbal si microbisti. Ce zice Sfantul Petru cand echipa Romaniei ajunge la Poarta Raiului

Sportul cu balonul rotund este sursa a nenumarate bancuri si glume, starnid amuzamentul atat microbistilor cat si celor care nu sunt pasionati de fotbal. Avand in vederea ca in aceasta perioada se desfasoara Campionatul European, Adevarul va prezinta cele mai tari 10 bancuri despre fotbal si microbisti.

Despre Maria Olaru, din Marea Britanie: Cele mai crunte batai i le dadeau de fapt parintii

Volumul autobiograficPretul aurului. Sinceritate incomoda, pe care fosta mare campioana Maria Olaru, in varsta de 34 de ani, l-a lansat luna aceasta, continua sa provoace reactii.

Conservatorii lui Rajoy au castigat cele mai multe locuri in parlamentul Spaniei, extrema-stanga obtine un rezultat mare

Partidul Popular al actualului premier interimar Mariano Rajoy a castigat cele mai multe locuri in alegerile parlamentare din Spania, arata un exit-poll, dar rezultatul este umbrit in mare masura de cresterea importanta a stangii extreme, informeaza Reuters.

Predictii pentru ultimul episod din Game of Thrones: cine are cele mai mari sanse sa moara in incheierea sezonului sase FOTO

Numele personajelor cu cele mai mari sanse de a muri in episodul final al celui de-al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones au fost dezvaluite intr-o analiza marca The Hollywood Reporter.

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent.

Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Noi sarbatorim pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o tara moderna, stat national, suveran si independent, partener de incredere al SUA si membru cu drepturi depline al NATO si al Uniunii Europene, a afirmat astazi Klaus Iohannis, seful statului.

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

Dell a prezentat cele mai noi produse destinate companiilor

Dell a prezentat ier cele mai noi produse in cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /16. Dell Be/ Future Ready /16 este un evenimentde o zi, care acopera 17 tari din regiunea EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si include sesiuni de informari si de break-out, precum si o expozitie in cadrul careia compania [].

Cele mai usoare trasee montane din Bucegi, potrivite si pentru cei mici

Weekend-urile caniculare pot fi uitate intr-o drumetie pe munte, prin verdele si racoarea padurilor. in Bucegi sunt numeroase trasee potrivite si pentru turistii mai putin antrenati sau pentru familiile cu copii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )