Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai ghinioniste zodii in luna martie 2017

Adevărul Adevărul,
Cele mai ghinioniste zodii in luna martie 2017

Prima luna a primaverii aduce necazuri pentru unele zodii din horoscop. Ghinionistii se vor confrunta cu tot felul de situatii, din care cu greu vor reusi sa iasa. Iata care sunt cele mai ghinioniste zodii in luna martie. continuă pe Adevărul

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete. Invata mai multe retete pe Bucataria Lidl.

Romanul care a colectionat cele mai multe masini Dacia. Cum a ajuns sa adune in garaj peste 30 de autoturisme

Iulian Zaiba 30 de ani), din Lugoj, vrea sa deschida un muzeu al autoturismelor din tarile comuniste. El a reusit sa achizitioneze, pana acum, 30 de masini, cele mai multe fiind marca Dacia.

Standul Buzaului, printre cele mai vizibile la Targul de Turism de la Romexpo. Muzeul a amenajat o miniexpozitie de arheologie

Judetul Buzau are, anul acesta, unul dintre cele mai vizibile standuri la targul de turism de la Romexpo. Eeste amenajat in Pavilionul C3, Standul 8 si are ca scop prezentarea obiectivelor turistice ale judetului cu ajutorul hartilor, pliantelor si brosurilor, realizate de Consiliul Judetean Buzau, echipa Geoparcului Tinutul Buzaului si de Centrele de Informare turistica din judetul Buzau.

Destinatii ca un magnet: TOP cele mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate orase in 2015, potrivit Euromonitor , sunt adevarate spectacole urbane, pe care merita sa le experimentezi si tu. Iata care sunt aceste destinatii care atrag turistii ca un magnet si cat te costa sa ajungi sa acolo.

Caru' cu vedete:Sorin Bontea si Florin Dumitrescu vor sa-l trimita la azil pe chef Scarlatescu; Primul scandal din culisele mega-show-ului Uite cine danseaza; Raduleasca si Marin, cele mai tensionate momente

Asistenta TV stie cum sa iasa din incurcatura! Ce regie a facut la 4 dimineata Daniela Crudu ca sa scape de un obsedat. Nu este prima data cand. Iubirea lor trece la un nivel. neasteptat. Antonia si Alex Velea isi testeaza dragostea. Antonia si Alex Velea isi pun dragostea la o noua incercare in.

Cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017: un oras din Romania, inclus in top

Site-ul de calatorii Lonely Planet a intocmit topul celor mai ieftine destinatii de vacanta propuse pentru anul 2017. Au fost analizate 84 de tari, in varful topului clasandu-se unul dintre vecinii tarii noastre.

Cele mai asteptate thrillere din 2017, traduse in limba romana

Editura RAO va publica, in 2017, cateva carti bestseller international, printre care Origin, de Dan Brown, Avocatul rebel, de John Ghrisham, Fratele, de Joakim Zander.

Interviu cu presedintele ICR. Radu Boroianu: Pentru romani, asta este poate unul din pacatele cele mai mari ale istoriei noastre, si anume ca i-am alungat pe cei mai isteti dintre noi intotdeauna. Si o facem si acum cu varf si indesat

Descendent a doua ramuri din vechile familii romanesti Boroianu si Burillianu Burileanu), Radu Boroianu este presedinte al Institutului Cultural Roman din aprilie 2015. A fost membru al Partidului liberal, secretar de stat in Ministerul Culturii, senator, ministru delegat si ambasador in Elvetia.

Vestul a invins Estul in al 66-lea All Star Game din SUA. A fost meciul cu cele mai multe puncte reusite vreodata

Al 66-lea All Star GAme din istoria Statelor Unite ale Americii s-a desfasurat in sala Smothie King Center, din New Orleans.

Cele mai bune chiftele fara carne: reteta unui fel de mancare simplu si ieftin

Daca vreti sa scoateti carnea din meniu o vreme, puteti incerca o mica pacaleala care sa va faca sa nu simtiti lipsa ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )