Libnet.ro
UNICEF

06:30

Standul Buzaului, printre cele mai vizibile la Targul de Turism de la Romexpo. Muzeul a amenajat o miniexpozitie de arheologie

Adevărul Adevărul,
Standul Buzaului, printre cele mai vizibile la Targul de Turism de la Romexpo. Muzeul a amenajat o miniexpozitie de arheologie

Judetul Buzau are, anul acesta, unul dintre cele mai vizibile standuri la targul de turism de la Romexpo. Eeste amenajat in Pavilionul C3, Standul 8 si are ca scop prezentarea obiectivelor turistice ale judetului cu ajutorul hartilor, pliantelor si brosurilor, realizate de Consiliul Judetean Buzau, echipa Geoparcului Tinutul Buzaului si de Centrele de Informare turistica din judetul Buzau. continuă pe Adevărul

Pestera Ialomitei si alte obiective de importanta nationala din Dambovita, promovate si anul acesta la Targul de Turism de la Romexpo

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca din Targoviste se promoveaza si anula acesta la Targul de Turism al Romaniei - Romexpo 2017. Printre cele mai importante obiective promovate la editia de anul acesta se afla Pestera Ialomitei, Curtea Domneasca si Palatul Brancovenesc de la Potlogi, alaturi de multe alte monumente istorice si biserici.

Cum este promovata Hunedoara la Targul de Turism al Romaniei: Sarmizegetusa Regia si Retezatul sunt printre atractii

Oferta a judetului Hunedoara la Targul de Turism al Romaniei se numara printre cele mai diversificate, iar monumentele istorice si povestile lor sunt in prim-planul evenimentului.

Romanul care a colectionat cele mai multe masini Dacia. Cum a ajuns sa adune in garaj peste 30 de autoturisme

Iulian Zaiba 30 de ani), din Lugoj, vrea sa deschida un muzeu al autoturismelor din tarile comuniste. El a reusit sa achizitioneze, pana acum, 30 de masini, cele mai multe fiind marca Dacia.

Destinatii ca un magnet: TOP cele mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate orase in 2015, potrivit Euromonitor , sunt adevarate spectacole urbane, pe care merita sa le experimentezi si tu. Iata care sunt aceste destinatii care atrag turistii ca un magnet si cat te costa sa ajungi sa acolo.

Sex in sarcina: cele mai jenante situatii

Pentru cele mai multe cupluri stabile, sarcina este, probabil, prima data cand se schimba ceva in viata lor sexuala. Totusi, este ok sa nu neglijati acest aspect, deoarece sexul in sarcina va pregateste pentru cum va fi viata voastra intima de acum incolo.

Cele mai scumpe rase de pisici

Au preturi care ajung si la 100. 000 de dolari, denumiri si infatisari exotice. Haide sa vedem impreuna cateva dintre cele mai scumpe rase de pisici de pe glob si sa aflam cum au aparut.

Cele mai multe angajari au fost facute in domeniile IT, BPO, productie sau retail

Cele mai multe angajari au fost facute, anul trecut, in domeniile IT, business process outsourcing BPO), productie sau retail, potrivit unui studiu realizat de Smartree trimis Redactiei.

Bitdefender: Terminalele Mac pot fi monitorizate printr-o amenintare cibernetica special creata, parte a uneia dintre cele mai ample campanii de spionaj din istorie

Specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender au identificat o amenintare cibernetica destinata terminalelor Mac, capabila sa fure date, parole si informatii stocate pe dispozitive. Denumita Xagent, amenintarea este parte a uneia dintre cele mai ample campanii de spionaj cibernetic, APT28.

Cele mai bune 10 telefoane cu o caracteristica de ultima ora

Tehnologia evolueaza repede, asa ca marii procudatori de smartphone-uri se bat in aparate care mai de care mai inteligente si mai puternice. Iata o lista cu cele mai bune 10 telefoane cu o caracteristica de ultima ora 6 GB / RAM, ceea ce le face extrem de rapide.

Un roman a realizat una din cele mai bune fotografii din 2016

Un roman a realizat una din cele mai buna fotografii din 2016. Vadim Ghirda a luat premiul al doilea la World Press Photo 2017. Iata care este instantaneul realizat care a impresionat specialistii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )