Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cele mai mari gafe ale politicienilor romani

Antena3 Antena3,
Cele mai mari gafe ale politicienilor romani

Dezacordurile, formulele neinspirate nu tin cont deloc de culoarea politica. Acestea se lipesc de politicieni ca timbrul de scrisoare. Presedintele Iohannis a facut mai multe greseli de cand este presedinte,. continuă pe Antena3

Cele mai mari gafe ale politicienilor romani. Ce greseli a facut presedintele Iohannis

Dezacordurile, formulele neinspirate nu tin cont deloc de culoarea politica. Acestea se lipesc de politicieni ca timbrul de scrisoare. Presedintele Iohannis a facut mai multe greseli de cand este presedinte,.

Romnia ocupa a patra pozitie. Polonia gazduieste cei mai multi giganti din Top 500. Coface a prezentat studiul anual cu cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Compania de asigurari de credite Coface a prezentat joi cel de-al zecelea studiu anual cu date despre cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est - Top 500 ECE. Acesta clasifica companiile dupa cifra de afaceri si analizeaza in plus mai multe date, cum ar fi numarul de angajati, cadrul general al companiilor, sectoarele si pietele, precum si noile evaluari Coface. Top 500 ECE reflecta dezvoltarea in regiune. Iata principalele concluzii.

Honor 8X si 8X Max sunt cele mai mari telefoane pe care poti pune mana

In ultimele saptamani, au aparut mai multe zvonuri pe internet legate de Honor 8X si Honor 8X Max. Acestea telefoane Huawei supradimensionate au fost anuntate oficial ieri, 5 septembrie. Pe.

VIDEO: Cele mai asteptate filme ale toamnei: productii ce se vor lansa pana la finalul anului

Noul sezon toamna-iarna aduce cu el multe noutati, iar cinematografia nu a fost ocolita. Programate pentru ultimele luni ale anului, cateva productii cinematografice sunt asteptate de cineastii din lumea intreaga de luni, daca nu chiar ani, buni. Iata.

Cele mai asteptate carti ale toamnei: 5 titluri pe care vei vrea sa le citesti

Toamna se numara bobocii, dar si lansarile de carti. Publishers Weekly a publicat o lista cu aproape 8. 900 de carti ce vor vedea lumina tiparului in aceasta toamna, iar noi am facut o scurta selectie a titlurilor care ne-au atras atentia. De la.

Articol New York Times: Multi oficiali din administratia Trump muncesc sa dejoace cele mai rele planuri ale presedintelui. Stiu asta. Sunt unul dintre ei

New York Times a publicat un articol de opinie scris de un oficial american de rang inalt, a carui identitate nu este dezvaluita. Sub titlul Fac parte din rezistenta din interiorul administratiei.

TRANZACTIA momentului! Familia lui CULITA TARATA cumpara 6 baze de la unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri

TCE Mobile Dryers, parte a grupului TCE 3 Brazi, controlat de familia lui Culita Tarata a achizitionat cu 4,3 milioane euro 6 baze ale companiei agricole Marsat, unul dintre cei mai mari proprietari de silozuri di.

Cele mai violente organizatii teroriste. Care sunt gruparile care au revendicat cele mai cumplite masacre si atentate

Ku Klux Klan s-a numarat printre cele mai vechi grupari extremiste ale caror membri s-au facut remarcati prin cruzimile savarsite. De-a lungul timpului, nenumarate alte organizatii organizatii teroriste au ajuns in in atentia intregii lumi.

Cele mai glam aparitii de la BAZAAR ICONS

Revista de moda Harpers Bazaar a organizat aseara petrecerea BAZAAR ICONS, in New York, la care au participat nume cunoscute din muzica, actorie si fashion. Iata cateva din cele mai impresionante aparitii.

700 de concurenti din 15 tari la unul dintre cele mai dure triatlonuri din lume, pe Transfagarasan. Un spaniol a castigat

In spectaculoasa zona Transfagarasan - Barajul Vidraru a avut loc sambata, 8 septembrie, a IV-a editie a triatlonului international Transfier, unul dintre cele mai dure din lume. 700 de concurenti din 15 tari s-au aliniat la start.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )