Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai glamouroase cupluri ale trecutului!

ADPM ADPM,
Cele mai glamouroase cupluri ale trecutului!

Daca astazi ii avem pe Brad Pitt si Angelina Jolie sau Victoria si David Beckham, cateva dintre cele mai iubite cupluri ale trecutului sunt cele ce au fost candva formate din Paul Newman si Joanne Woodward, Ronald si Nancy Reagan ori Humphrey Bogart si Lauren Bacall. continuă pe ADPM

Cele mai faimoase cupluri ale trecutului!

Daca astazi ii avem pe Brad Pitt si Angelina Jolie sau Victoria si David Beckham, cateva dintre cele mai iubite cupluri ale trecutului sunt cele ce au fost candva formate din Paul Newman si Joanne Woodward, Ronald si Nancy Reagan ori Humphrey Bogart si Lauren Bacall.

Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Romanii sunt europenii care au primit, in anul 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana UE), conform unui raport Eurostat publicat ieri, citat de sursele de presa.

6 luni de cladiri emblema: cele mai apreciate vile vizitate de Wall-Street.ro

In ultimele 6 luni am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile istorice din Capitala. Va prezentam cele mai apreciate proprietati.

Romanii sunt europenii care cumpara cele mai multe antibiotice fara reteta

Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ce priveste folosirea antibioticelor: doar 4% au stiut sa raspunda la toate cele patru intrebari ale Eurobarometrului pe acest subiect. 70% din romani cred ca antibioticele ucid virusurile cu doar 1% mai putini decat in 2009) si 55% cred ca acestea sunt eficiente impotriva racelii si gripei o reducere de 4% in patru ani). Datele privind Romania arata ca 47% din romani au luat antibiotice orale in ultimul an, procent cu care ne situam pe al doilea loc in Europa la acest capitol, conform Eurobarometrului dedicat rezistentei antimicrobiene media europeana fiind de 35%). Am fost in schimb primii la procurarea antibioticelor fara reteta 18%, fata de media de 3%.

Cele mai bune locuri in care sa te nasti

Singapore, Canada sau Suedia sunt printre cele mai bune zece locuri in care sa te nasti si sa cresti, arata editia pentru 2013 a unui clasament realizat de The Economist Intelligence Unit si citat de Forbes .

Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national, prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Capitala si in Cluj

Aproape 12. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Brasov, Prahova, Iasi, Arad, Arges si Satu Mare, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

FOTO Cele mai spectaculoase biblioteci din intreaga lume

Bibliotecile incapsuleaza cel mai bine istoria cunoasterii, fiind totodata monumente reprezentative pentru anumite epoci arhitecturale si curente in designul interior si in arta. James Campbell, doctor al Universitatii Cambridge, a vizitat 85 dintre cele mai remarcabile biblioteci din lume si a scris volumul The Library: A World History.

Care sunt cele mai mari greseli la interviul de angajare. De ce sunt refuzati foarte multi dintre candidati

Un top recent realizat de site-ul Bestjobs. ro arata ca cele mai mari greseli realizate de catre candidati in timpul interviului de candidat sunt nesiguranta, nervozitatea si lipsa interesului pentru job-ul respectiv. Concret, acestea sunt si motivele pentru care candidatii respectivi nu obtin locul de munca dorit.

Basescu adreseaza urarile cele mai calde celor care isi serbeaza onomastica de Sfantul Andrei

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Apostol Andrei. Seful statului a adresat cele mai calde urari tuturor celor care isi serbeaza onomastica.

Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Berlin, Chicago sau Dallas se afla printre orasele care ofera cele mai bune conditii de viata pentru tinerii intre 15 si 29 de ani, dupa cum arata The YouthfulCities Index, un clasament pentru care au raspuns 1. 500 de tineri si care ia in considerare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )