Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai groaznice cinci experimente pe oameni din toate timpurile: transformari chirurgicale sau otravuri care exterminau pacientii in cateva minute

Adevărul Adevărul,
Cele mai groaznice cinci experimente pe oameni din toate timpurile: transformari chirurgicale sau otravuri care exterminau pacientii in cateva minute

Armata din mai multe state ale lumii a fost capabila de lucruri oribile de-a lungul istoriei, iar cele mai multe experimente au ramas strict secrete pana de curand. Experiementele pe oameni, adesea prizonieri de razboi, socheaza, potrivit inyminy. com. continuă pe Adevărul

Familia Gupta, una dintre cele mai puternice dinastii de business din India, a cumparat combinatul siderurgic din Galati

Grupul britanic Liberty, parte a aliantei mondiale GFG apartinand omului de afaceri Sanjeev Gupta, va prelua combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati, alaturi de alte trei unitati din Europa, conform unui acord.

Melania Trump se considera una dintre cele mai hartuite persoane din lume

Prima-doamna a SUA, Melania Trump, a declarat pentru ABC News ca este una dintre cele mai hartuite persoane din lume si ca exista oameni la Casa Alba in care nu are incredere.

Cei mai bogati oameni din lume, pierderi financiare masive

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut, ieri, 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg.

Cea mai buna schioare din toate timpurile se retrage la finalul sezonului

Americanca Lindsey Vonn, considerata cea mai buna schioare din toate timpurile, a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului 2018/2019, informeaza Reuters. Sportiva detine recordul de victorii in Cupa.

Cele mai fascinante palarii de la nunta Printesei Eugenie

Nunta Printesei Eugenie de ieri a fost si ocazia de a admira parada de palarii si fascinators pe carfe invitatele le-au purtat, conform codului vestimentar a astfel de manifestari ale casei regale. Iata-le pe cele mai frumoase.

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in.

FOTO Privelistile de vis din Retezatul Mic, paradisul alpin de la 2.000 de metri. Cum arata cele mai frumoase locuri

Retezatul Mic se numara printre cele mai spectaculoase destinatii ale iubitorilor de excursii pe munte. Traseul spre varfurile de peste 2. 000 de metri din zona sudica a Retezatului sunt accesibile si pot fi strabatute intr-o zi.

Care sunt zonele din Bucuresti cu cele mai multe victime provocate de seism, potrivit scenariului realizat de autoritati

Cele mai multe victime cauzate de seism, in scenariul realizat de Departmentul pentru Situatii de Urgenta, sunt in zona Universitate-Centrul Vechi: aproximativ 200 de persoane. Totodata, din cauza aceluiasi cutremur ipotetic s-a daramat unul dintre corpurile Spitalului Colentina.

Cele mai nebunesti declaratii facute de Kanye West la intalnirea cu Trump, catalogata drept un dezastru: rapperul a injurat in Biroul Oval VIDEO

Rapperul Kanye West 41 de ani) s-a intalnit cu presedintele Donald Trump 72 de ani), iar evenimentul a fost descris de presa americana drept un dezastru si unul dintre cele mai nebunesti si bizare spectacole ce a avut loc in Biroul Oval. Artistul, un fan declarat al republicanului, a facut o serie de declaratii ciudate, l-a imbratisat si l-a numit erou pe liderul de la Casa Alba si chiar a injurat.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Berbec este egoista si imatura, Fecioarele sunt rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )