Libnet.ro
UNICEF

17:15

Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai bune tari in care poti trai si lucra

Cele mai bune tari in care poti trai si lucra sunt in acest an Singapore, Noua Zeelanda, Germania, Canada si Bahrain, arata un studiu realizat de banca de investitii HSBC, care puncteaza tarile in. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sincere zodii ale horoscopului

Sinceritatea este o trasatura pe care o au cateva zodii din horoscop, insa acest lucru nu este tocmai de apreciat, intrucat multi se plang ca spun ceea ce gandesc, fara menajamente. Sagetator Tipic nativilor Sageta.

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

Acestea sunt cele mai periculoase cartiere din Bucuresti, in caz de cutremur major

Specialistii de la INFPau identificat 14 zone seismice in Capitala, cu grade diferite de risc in cazul producerii unui cutremur cu magnitudine mare. Capitala a fost impartita in patru mari cate.

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata.

Cele mai bune incarcatoare si standuri de incarcare pentru Apple Watch

Un Apple Watch este un gadget grozav si practic, mai ales pentru un adept al unui stil de viata activ si sanatos. Doar ca nu este de niciun folos atunci cand nu este incarcat pentru ca nu il poti folosi. Incarcatoarele si standurile de incarcare.

DIETA. Care sunt combinatiile cele mai bune pentru micul dejun

Chiar daca unii dintre noi nu tinem cont de acest lucru, cea mai importanta masa a zilei ramane micul dejun, intrucat ne ofera o treime din energia necesara pentru intreaga zi. Iata care.

Cele mai bune bancuri cu prosti: Ioane, tu stii ce-i ala un lator?, Nu stiu, Gheorghe, de ce?, Pai a zis fecioru meu sa-i iau un cal cu lator

Prostia a fost intotdeauna un motiv de glume. in orice grup exista acel membru mai putin dotat intelectual, care este tinta tuturor glumelor. Va prezentam mai jos un calup de bancuri pe aceasta tema.

Cele mai bune bancuri despre Stalin. Glumele interzise pentru care oamenii isi pierdeau viata

O multime de bancuri si anecdote cu si despre Iosif Stalin s-au pastrat de-a lungul timpului. Unele relateaza intamplari adevarate din viata celui mai temut lider al Uniunii Sovietice.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere intre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles

Liberalii ar trebui sa-si aleaga candidatii pentru europarlamentare pana pe 15 noiembrie, au declarat surse politice pentru Adevarul. Lideri grei ai PNL si-au depus candidatura, lista acestora fiind aproape in intregime compusa din barbati, singurul nume de politician-femeie mai cunoscut fiind Alina Gorghiu, fost presedinte al partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )