Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai ieftine telefoane Digi pe care sa le cumperi de la RDS-RCS in 2019

Playtech Playtech,
Cele mai ieftine telefoane Digi pe care sa le cumperi de la RDS-RCS in 2019

Grupul Digi |RCS-RDS s-a remarcat mereu cu preturi mici si telefoane ieftine. Dar care sunt cele mai ieftine pe care le poti cumpara? Am facut lista asta ca sa stii ce sa alegi. Cand vine. continuă pe Playtech

Cristi Chivu, un barbat implinit. Fostul capitan al Romaniei are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii

Cristi Chivu, fostul capitan al Romaniei, este un barbat implinit, caci are cele mai frumoase fiice si o sotie de la care nu-ti poti lua ochii. Fostul fotbalist formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc alaturi de Adelina Chivu. Armonia din familia celor doi se poate remarca si din felul in care .

Ordonanta de Urgenta pentru operarea sistemului RO-ALERT, adoptata de Guvern Nu vor mai putea fi comercializate telefoane mobile care nu au activata posibilitatea receptionarii mesajelor RO-ALERT in toate retelele

Ordonanta de Urgenta privind operarea sistemului Ro-Alert a fost votata, marti, de Guvern, actul normativ reglementand rolurile si responsabilitatile institutiilor publice, dar si obligatiile furnizorilor privati de retele publice privind transmiterea mesajelor catre populatie. Una dintre prevederi este ca in termen de un an de la intrarea in vigoare a actului normativ in Romania nu vor mai putea fi comercializate telefoane mobile care nu au activata posibilitatea receptionarii mesajelor RO-ALERT in toate retelele mobile.

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

Oprescu(Alpha Bank):Romania are una din cele mai aliniate legislatii in ceea ce priveste obligatiunile ipotecare

Romania are una din cele mai aliniate legislatii la cadrul creat de noua directiva a obligatiunilor ipotecare, iar nivelul de ajustare sau de transpunere va fi minimal, a declarat, miercuri, Sergiu Oprescu, presedintele Executiv Alpha Bank Romania, la evenimentul de listare la BVB a primei emisiuni de obligatiuni ipotecare din Romania, potrivit Agerpres. Directiva obligatiunilor ipotecare la nivel european este o directiva care a fost negociata si inchisa, ca dosar, in timpul mandatului Romaniei la presedintia Consiliului si probabil ca va intra in vigoare in septembrie - octombrie anul acesta. Ca atare, noi suntem extrem de bine pusi la punct cu ceea ce se va intampla prin transpunerea acestei directive in legislatiile nationale, a spus Sergiu Oprescu.

Evaluarea nationala. Care sunt judetele cu cele mai bune rezultate si cum s-au descurcat elevii din Bucuresti

Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala EN) au fost inregistrate in judetele Braila, unde 87,6 la suta dintre elevi au obtinut note peste sau egale cu cinci, Cluj, 87,4 la suta) si Prahova, 84 la suta).

Cum se gateste Hremzli, unul dintre cele mai delicioase preparate traditionale din Maramures

O reteta extrem de simpla, care poate tine loc de o gustare rapida este Hremzli. Seamana cu niste chiftelute plate din cartofi si sunt printre cele mai delicioase preparate traditionale din Maramures.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile cele mai ambitioase si determinate sa reuseasca

Ambitia este, probabil, cea mai importanta calitate pe care o persoana o poate avea. Desigur, si bunatatea si recunostinta sunt importante, dar daca esti suficient de ambitios, lumea nu a.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Cum repari singur masina: cele mai frecvente probleme si solutiile

Cum repari singur masina: exista unele defectiuni care nu necesita neaparat mersul la service. Din fericire, cele mai frecvente probleme pot fi rezolvate chiar de tine. Din pacate, astfel de.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )