Libnet.ro
UNICEF

12:30

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

Playtech Playtech,
Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 . continuă pe Playtech

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-uluievaluare. edu. ro. Marti au fost afisate.

Romanii au cumparat de 320.000 de lei din IKEA Pallady in prima zi. Care sunt cele mai vandute produse

Ieri s-a deschis magazinul IKEA Pallady, cel de-a doilea magazin al suedezilor din Romania si cel mai mare din Europa de Sud-Estul Europei.

Evaluarea nationala. Care sunt judetele cu cele mai bune rezultate si cum s-au descurcat elevii din Bucuresti

Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala EN) au fost inregistrate in judetele Braila, unde 87,6 la suta dintre elevi au obtinut note peste sau egale cu cinci, Cluj, 87,4 la suta) si Prahova, 84 la suta).

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

Cele mai slabe licee din tara. Au intrat aici elevi cu note de 2 si 3

Doua licee din Dambovita sunt in topul celor mai slabe unitati din tara, conform rezultatelor de la examenele din cadrul Evaluarii Nationale 2019. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3. Cele mai slabe licee din tara. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3 Doua licee din Dambovita sunt la coada clasamentului.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune zodii. Nu te pune cu ele!

Fiecare zodie are o doza de nebunie, dar unele exceleaza la acest capitol! Iata care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul si de ce: Scorpion Nativul Scorpion are mereu la indemana un ac plin de veni.

Papua Noua Guinee: Ulawun, unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume, a intrat in eruptie

Vulcanul Ulawun din Papua Noua Guinee, considerat unul dintre cei mai periculosi din lume, a intrat miercuri in eruptie, au anuntat autoritatile, care au recurs la evacuari, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )