Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cele mai importante descoperiri stiintifice din ultimii 10 ani

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante descoperiri stiintifice din ultimii 10 ani

Cele mai importante descoperiri stiintifice din ultimii 10 ani releva faptul ca omenirea face progrese uriase in rezolvarea misterelor Universului. continuă pe Adevărul

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

incepe Italia. Juventus e din nou favorita la castigarea titlului. Cele mai importante miscari de pe piata transferurilor

Italia nu mai este cel mai tare campionat din lume, dar ramane o competitie puternica. Ce propune acest nou sezon din campionatul italian, ajuns la a 114 a editie?.

Top 10 cele mai vandute masini electrice din lume

Cererea pentru masini electrice este in urcare la nivel global insa piata se mentine la un nivel scazut, primii zece cei mai mari producatori de autovehicule eco au impreuna vanzari in jur de 160. 000 de unitati dupa primele sase luni ale anului.

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

Statul american Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa, potrivit autoritatilor, care vorbesc despre 200 de locuinte distruse, 12. 000 aflate in pericol si mii de pompieri,.

VIDEO Scarile pictate din Romania au fost votate cele mai frumoase din lume. Strada Xenofon este refacuta chiar in aceste zile

Ati ajuns vreodata pe scarile Rakoczi din Targu Mures sau pe cele de pe strada Xenofon din Capitala? Daca da, ati pasit pe cele mai frumoase scari pictate din lume.

Sensul giratoriu mortal de pe DN 1. Cum a fost gandit unul dintre cele mai periculoase noduri de circulatie din tara, care face zeci de victime

Un accident de circulatie cu sase victime ranite grav, care s-a produs pe 12 august pe DN 1, la iesirea din Ploiesti catre Brasov, in zona Metro, a determinat ploiestenii sa deschida o petitie pentru reconfigurarea unui sens giratoriu care a produs, in ultimii ani, zeci de evenimente cu morti si raniti.

In fata celei mai mari provocari: cum vom hrani 10 MLD. de oameni pana in 2050

Populatia lumii este de asteptat sa atinga aproape 10 miliarde pana in 2050, cele mai mari cresteri ale numarului de locuitori urmand sa se intample pe pietele aflate in plina dezvoltare, asa cum este cazul a jumatate din Africa, scopul principal in.

Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

ACTUALIZARE 17:34 Wall Street cade cu pana la 3% * ACTUALIZARE 16:45 Osborne: Economia Marii Britanii este vulnerabila la declinul burselor asiatice * The Guardian: Conducerea bursei SUA a suspendat tranzactiile futures pe indicele Nasdaq Economia Marii Britanii este vulnerabila la socurile internationale, a declarat luni ministrul britanic de Finante, George Osborne, pe fondul declinului burselor la nivel mondial, provocat de temerile privind incetinirea cresterii economice in China, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 16:10 Bursa din Rusia a scazut cu peste 4% in deschidere * ACTUALIZARE 15:10 Cotatia materiilor prime, la minimul ultimilor 16 ani * The Guardian: Bursele globale au pierdut 5. 000 de miliarde dolari de la devalorizarea yuanului * Bursa din Atena scade cu 6,5% * ACTUALIZARE 12:18 NY Times: Marile fonduri de investitii si-au retras 2,5 miliarde dolari din economiile emergente * Daily Telegraph: Cele mai mari 300 de companii europene au pierdut circa 230 miliarde euro din valoarea de piata * ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar.

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )