Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

Antena3 Antena3,
Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din. continuă pe Antena3

Cele mai importante evenimente internationale care au marcat lumea in 2014

2014 a fost plin de evenimente care au marcat lumea. Epidemia de Ebola care a izbucnit in primavara in Africa de vest a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Peste 6000 de oameni au murit din.

REVISTA PRESEI: Cele mai importante evenimente ale anului 2014

Adevarul anunta ca presedientele Iohannis a promulgat primele legi. Evenimentul Zilei publica topurile anului politic 2014. Capital enumera 10 motive pentru a ne simti bine in Romania. Hotnews vorbeste despre hartile aliantei puternii dintre SUA si UE. Ziarul Financiar scrie despre cele mai importante evenimente ale anului 2014. Gandul prezinta un interviu cu Gelu Voican Voiculescu despre ultimele zile ale regimului Ceausescu. Wall Street a calculat cat costa cosul de cumparaturi de Craciun. Ziare. com anunta ca presedintele Klaus Iohannis vrea doua mandate in fruntea statului. Iar Sport. ro scrie ca Armata ar putea lucra la o noua Steua.

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

Cele mai importante 10 evenimente economice si de business din 2014

Mediul de business a inceput anul 2014 pe un ton optimist, a fost marcat de oscilatii macroeconomice si incheie anul realist. www. wall-street. ro a realizat o retrospectiva cu 10 evenimente importante de business ale ultimelor 12 luni.

Povestea bradului de Craciun, unul dintre cele mai importante simboluri ale Craciunului

Primul moment in care bradul a devenit centrul atentiei de Sarbatori este marcat in secolul al XV-lea in Letonia. in scurt timp, impodobirea pomului de Craciun a devenit cel mai emotionant ritual al.

Huawei vrea sa ajunga la peste 1.000 de angajati in Romania, una dintre cele mai importante piete din regiune pentru chinezi

Huawei, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retelistica si telefoane mobile din lume, vrea sa ajunga in Romania la peste 1. 000 de angajati in urmatorii ani, piata locala fiind una dintre principalele tinte de dezvoltare pe.

Cele mai de notorietate condamnari ale anului 2014. Cum a bagat justitia spaima in afaceristii si politicienii corupti

Anul 2014 a adus cele mai spectaculoase condamnari la inchisoare in lumea politica si nu numai. Este anul in care justitia a dat cel mai mult de furca oamenilor de afaceri si politicienilor corupti. in 2014 au ajuns dupa gratii nume grele, precum Dan Voiculescu, fostul premier Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Relu Fenechiu, Sorin Rosca Stanescu, Mihai Nicolaiciuc, George Copos, Gica Popescu, Ioan Becali sau Cristi Borcea.

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

Care sunt cele mai FURATE CARTI in 2014

Volume de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, printre cele mai furate din librarii in 2014Volume scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, care s-au numarat printre best-sellerurile anului.

Londra: Colindatori romani intr-una dintre cele mai mari gari

Un grup de studenti au cantat mai multe colinde romanesti intr-una dintre cele mai mari gari din Londra. Astfel, tinerii au incercat sa promoveze traditiile si obiceiurile romanesti. Studentii au impresionat trecatorii, care s-au oprit si au gustat si o felie de cozonac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )