Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai FURATE CARTI in 2014

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai FURATE CARTI in 2014

Volume de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, printre cele mai furate din librarii in 2014Volume scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, care s-au numarat printre best-sellerurile anului. continuă pe Antena3

Business report: Zgarie-norii Capitalei. Care sunt cele mai inalte cladiri din Bucuresti si cine le detine; 44 km deschisi in 2014. Cand va fi gata autostrada care leaga Romania de Occident; Sony Xperia Z4, telefonul lui James Bond, este cel mai puternic

Cele sapte provocari cu care se va confrunta Romania in 2015. Chiar daca, teoretic, in Romania nu vor mai avea loc alegeri in 2015, pentru prima data din 2011 incoace, tara noastra tot va avea de infruntat unul dintre punctele slabe ale Romaniei.

Craciunul, perioada in care se fac urari din casa in casa: Iata care sunt cele mai cunoscute colinde romanesti

Craciunul este o sarbatoare foarte importanta pentru crestini: este sarbatoarea Nasterii Domnului, timp al bucuriilor, al pacii si al linistii sufletesti. Este o perioada in care primim si daruim multa.

Craciunul, perioada in care se fac urari din casa in casa: Iata care sunt cele mai cunoscute colinde romanesti (VIDEO)

Craciunul este o sarbatoare foarte importanta pentru crestini: este sarbatoarea Nasterii Domnului, timp al bucuriilor, al pacii si al linistii sufletesti. Este o perioada in care primim si daruim multa.

TOPUL celor mai furate carti

Cartile scrise de Andreea Esca, Lucian Boia si Andrei Plesu, volume care s-au numarat printre bestsellerurile anului 2014, se afla si pe lista celor mai furate carti din librarii in acest an, potrivit unui studiu efectuat de librariile Humanitas. Din acest studiu, la care au participat echipele de inventar din 11 orase din tara, a rezultat ca romanii au fost mai cinstiti in 2014.

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

Bugetarii, mai bine platiti decat cei din privat. in ce domenii sunt cele mai mari salarii

Salariatii din sistemul public sunt mai bine platiti decat cei din privat. Desi romanii se angajeaza la stat cu un salariu modest, odata intrati in sistem, castiga din ce in ce mai bine. Vechimea in.

VIDEO Cele mai noi secvente din noul sezonUrzeala tronurilor, intr-un teaser al postului HBO

HBO marcheaza trecerea intr-un nou an printr-un videoclip in care sunt trecute in revista productiile anului 2014, dar si serialele care vor reveni in anul 2015. in teaser sunt dezvaluite si noi secvente din sezonul cinci al celui mai asteptat serial al anului viitor, Game of Thrones/ Urzeala tronurilor, conform Huffington Post.

Liga 1: Arbitrii care au condus cele mai multe meciuri in tur. Kovacs, alaturi de Hategan

Turul Ligii I a fost arbitrat de un total de 26 de arbitri centrali, Cristian Balaj, Alexandru Tudor si Radu Petrescu avand cele mai multe meciuri, cate 11 de fiecare.

Cele mai mari amenzi pentru televiziuni in 2014: pe cine a sanctionat CNA

Televiziunile care au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in 2014 sunt Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV, in total fiind aplicate peste 70 de amenzi, cu un cuantum de peste 1,8 milioane de lei.

Top 10 cele mai ciudate stiri ciudate din 2014: magie neagra in politica si in fotbal, sculpturi sexuale si soparle in spatiu

Presedintele Zimbabwe, Robert Mugabe, a devenit protagonistul celei mai bizare stiri din 2014, dupa ce a concediat-o pe vicepresedinta tarii din motiv ca ar fi vrajitoare. O sculptura expusa in Paris care seamana cu o jucarie sexuala si sunt alte ciudatenii care au intrat in topul pentru 2014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )