Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cele mai importante lectii pe care trebuie sa le stii despre bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai importante lectii pe care trebuie sa le stii despre bani

Pentru a trai o viata buna, a avea succes si tot ce iti doresti exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai importante organizatii care terorizeaza Occidentul

A existat un singur nume sinonim cu teroarea, inca de la atacurile din 11 septembrie 2001, din SUA: Al Qaeda. insa timpurile s-au schimbat si la fel si lumea organizatiilor teroriste. Inamicul public numarul unu, Osama bin Laden, nu mai e. Grupul pe care il conducea nu mai este cel dominant, iar alte grupari teroriste si-au facut loc in titlurile presei prin actiuni infioratoare: atacuri sinucigase, decapitari sau copii luati ca sclavi.

Cele mai importante beneficii ale patrunjelului

Aceasta planta micuta, mediteraneana, care da savoare mancarurilor tale, a fost utilizata pentru mai bine de 2000 ani in medicina traditionala. Iata si de ce!.

Proiectul UDMR de autonomie, finalizat. Iata cele mai importante prevederi

Juristii UDMR au finalizat proiectul de lege prin care vor autonomie. in cele 20 de pagini pe care Uniunea Maghiarilor si le-a asumat sunt specificate cu lux de amanunte toate prevederile lor. Au stabilit.

iPhone 6 Plus vs. cele mai importante alternative: LG G3, Galaxy Note 4 si Lumia 1520

Pe langa un telefon, Apple a lansat si unphablet. Sub forma iPhone 6 Plus, compania a trecut in era dispozitivelor cu ecrane de peste 5 inci. Comparam noua creatie cu celelalte deja disponibile pe piata. iPhone 6 Plus are un ecran de 5,5 inci la o rezolutie full HD, denumit Retina HD. Folosest un procesor A8 dual-core pe 64 biti cu 1GB de memorie RAM, iar spatiul de stocare este de 16, 64 si 128GB. Foloseste sistemul de operare iOS [].

VIDEO Apple a prezentat cele mai mari iPhone-uri de pana acum, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inci

Apple a prezent marti la Cupertino smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar sunt si cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum. Compania spune ca e cea mai importanta lansare din istoria de sapte ani a iPhone-ului. In cele mai importante noua piete telefoanele se lanseaza in 19 septembrie, iar pana la final de an ajung in 115 piete. Noile iPhone dispun si de aplicatia Apple Pay prin care prin NFC poti face plati electronice prin simpla apropiere a telefonului de un terminal special, in magazine.

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

INFOGRAFIE Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere legale din lume

Romania se afla anul acesta printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, doar 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei, 14, respectiv, 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment care a luat in considerare 64 de tari. in 2015, romanii vor avea parte de un numar si mai mic de zile libere legale care pica in timpul saptamanii.

Somerii au la dispozitie 18.000 de locuri de munca. Cele mai multe oferte, in Cluj

Numarul locurilor de munca disponibile la nivel national depaseste 18. 000, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin, Suveana si Salaj, potrivit Agentiei Nationale pentru.

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor: Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte (VIDEO)

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor cu melodia Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta este al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat in.

FOTO Cele mai frumoase biserici din lume

Bisericile, catedralele sau manastirile se numara adesea printre cele mai cunoscute atractii turistice din lume. Constructii somptoase sau modeste, dar puse in valoare de peisajul din jur, locurile de reculegere au fascinat intotdeauna oamenii indiferent de orientarea religioasa.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )