Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO Cele mai frumoase biserici din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase biserici din lume

Bisericile, catedralele sau manastirile se numara adesea printre cele mai cunoscute atractii turistice din lume. Constructii somptoase sau modeste, dar puse in valoare de peisajul din jur, locurile de reculegere au fascinat intotdeauna oamenii indiferent de orientarea religioasa. continuă pe Adevărul

Delecteaza-te pe cele mai frumoase plaje din statiunea Kusadasi

Pe coasta turceasca a Marii Egee te asteapta Kusadasi, cea mai mare statiune, accesata de navele de croaziera ca poarta catre Efes. Plina de viata atat pe timp de zi, si mai ales noaptea, Kusadasi iti ofera o gama .

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

Bisturiul bate natura. Cele mai frumoase silicoane din Italia apartin unei romance

FRUMUSETE Bianca Bejan 40 de ani), din Husi judetul Vaslui) a plecat din tara cand avea doar 19 ani si a devenit celebra 21 de ani mai tarziu, cand a obtinut titlul Miss chirurgie estetica, la un concurs international din Italia.

Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume

In fuga dupa superlative absolute in descriere, noul Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume la aceasta ora. Dupa ce ieri am detaliat un hibrid al companiei americane cu numele de Dell Inspiron 13 7000, acelasi sufix de 7000 il vedem astazi atasat unei tablete cu un design de invidiat. Se pare ca cei de la Dell vor sa faca valuri printre amatori de tablete odata cu lansarea creatiei din imaginea de mai sus.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

Vezi aici ce loc ocupa Romania in topul celor mai bune drumuri din lume

Romania da in gropi. La propriu! Suntem pe ultimele locuri din lume la capitolul sosele, mai exactpe locul 121 din 144. Vecini de top cu Egiptul si Libanul. Mai rau ca noi stau rusii si brazilienii, tari.

FOTO A murit Zeus, cel mai inalt caine din lume

Cel mai inalt caine din lume a murit la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit unei publicatii din Statele Unite, citate de AFP. Animalul era inclus inca din 2012 in Cartea Recordurilor Guiness, datorita staturii sale care ajungea pana la 1,11 metri in patru labe si 2,2 metri cand se ridica in doar doua.

Cea mai batrana persoana din lume are 127 de ani

La 127 de ani, aceasta femeie din Mexic detine secretul longevitatii. Nascuta in 1887, Leandra si-a sarbatorit aniversarea pe 31 august si spune, mai in gluma, mai in serios, ca a trait atat de mult.

eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

Ponta: Comemoram astazi unul dintre cele mai tragice momente din istoria recenta a SUA

Premierul Victor Ponta a adus joi un omagiu celor disparuti in atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite ale Americii si a pledat pentru combaterea acelor fenomene care constitue mediul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )