Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai importante motive pentru care trebuie sa incepi sa faci economii incepand chiar de astazi

România Liberă România Liberă,
Cele mai importante motive pentru care trebuie sa incepi sa faci economii incepand chiar de astazi

Studiile arata ca romanii sunt o populatie care nu se preocupa prea tare cu pusul banilor de-o parte. continuă pe România Liberă

Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi daca vrei sa respiri aer curat in orasul tau

Desi pare greu de crezut, posibilitatea de a ne trezi dimineata si a inspira oxigen se datoreaza mediului inconjurator. Astfel, in timp ce metropolele devin tot mai aglomerate, padurile si zonele verzi ne indeamna sa ne reincarcam bateriile, in inima naturii. Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi Statisticile pentru urmatorii .

Motive pentru care centralele termice raman in preferintele romanilor

La fel ca in foarte multe domenii, si in domeniul sistemelor de incalzire a locuintelor in ultimii a.

Facebook tocmai le-a interzis: aceasta e una dintre cele mai importante decizii

Facebook a anuntat ca va interzice grupurile si conturile care sustin in mod deschis teoria conspiratiei, QAnon. Facebook a anuntat marti ca va elimina orice pagini Facebook, grupuri si.

Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac romanii. inceteaza sa mai mananci asa daca tii la tine

Cu toate ca gusturile s-au mai rafinat in ultimii ani, iar meniurile au devenit tot mai sofisticate si mai diversificate, oamenii fac mari greseli inca atunci cand vine vorba de alimentatie. Astfel ca unele combinatii sunt adevarate bombe calorice, pe care ar trebui sa le eviti. Cele mai proaste combinatii alimentare pe care le fac .

Cele 3 bauturi care trebuie consumate mai rar. De ce iti fac rau, nimeni nu stia asta

Mesele copioase sau cele luate in graba, ori chiar unele bauturi, aduc dupa ele senzatie de disconfort sau balonare. Problema digestiva comuna poate fi data uitarii daca incercam macar sa consumam cat mai rar aceste trei bauturi. 3 bauturi care te baloneaza Balonarea poate avea numeroase cauze, fie ca este vorba despre mancarea nepotrivita, despre .

Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile care sunt cele mai norocoase la final de an

In septembrie, echinoctiul de toamna a venit cu o influenta aparte pentru fiecare zodie, aducandu-le deopotriva si haos, cat si noi oportunitati. Finalul anului 2020 vine cu surprize placute, transmite astrologul Roxana Lusneac. Exista nativi care se vor evidentia in lunile octombrie, noiembrie si decembrie. Horoscop octombrie-decembrie 2020. Zodiile norocoase pe final de an Berbec .

Cum se cumpara, de fapt, vechime in munca pentru pensii. Trebuie sa stii aceste detalii

Persoanele care vor sa acopere perioade in care nu au cotizat la sistemul de pensii o pot face acum. Acest lucru se face prin semnarea unui contract de asigurare sociala cu casa de pensii si prin plata unor sume catre aceasta. Cum se cumpara vechime in munca pentru pensii Masura care a fost introdusa in .

Cum verifici daca maslinele au chimicale sau sunt vopsite! Acesta e testul pe care trebuie sa il faci

Iti plac maslinele si nu stii cat de reale sunt? Exista un mod foarte simplu prin care sa le poti verifica. Iata care este testul pe care trebuie sa-l faci pentru a afla daca au chimicale sau sunt vopsite? E foarte simplu si te scapa de incertitudini. Cum verifici daca maslinele sunt naturale? in afara .

Cat de mult respecta firmele de asigurari drepturile consumatorilor: Euroins si City Insurance au cele mai mari nereguli in plata dosarelor de dauna

Euroins este societatea de asigurare cu cele mai mari disfunctionalitati in activitatea de instrumentare si lichidare a dosarelor de dauna, urmata la o distanta semnificativa de City Insurance, arata o analiza a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) privind conduita firmelor de asigurari. ASF a analizat doar firmele de asigurari care au primit cele mai multe reclamatii de la asigurati, fiind luate in calcul 17. 745 de petitii.

Cum faci cele mai pufoase gogosi de post, fix ca ale bunicii de la tara!

Reteta de gogosi pufoase de post este un exemplu ca poti manca un desert savuros, desi nu consumi produse de origine animala. Cei care au mai facut aceasta reteta spun ca nu se simte nicio diferenta intre gogosile clasice si cele de post, iar asta datorita laptelui de soia, care da fragezime deosebita, dar si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )