Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele 3 bauturi care trebuie consumate mai rar. De ce iti fac rau, nimeni nu stia asta

Playtech Playtech,
Cele 3 bauturi care trebuie consumate mai rar. De ce iti fac rau, nimeni nu stia asta

Mesele copioase sau cele luate in graba, ori chiar unele bauturi, aduc dupa ele senzatie de disconfort sau balonare. Problema digestiva comuna poate fi data uitarii daca incercam macar sa consumam cat mai rar aceste trei bauturi. 3 bauturi care te baloneaza Balonarea poate avea numeroase cauze, fie ca este vorba despre mancarea nepotrivita, despre . continuă pe Playtech

Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi daca vrei sa respiri aer curat in orasul tau

Desi pare greu de crezut, posibilitatea de a ne trezi dimineata si a inspira oxigen se datoreaza mediului inconjurator. Astfel, in timp ce metropolele devin tot mai aglomerate, padurile si zonele verzi ne indeamna sa ne reincarcam bateriile, in inima naturii. Cele mai importante 5 obiecte pe care trebuie sa le reciclezi Statisticile pentru urmatorii .

Cum verifici daca maslinele au chimicale sau sunt vopsite! Acesta e testul pe care trebuie sa il faci

Iti plac maslinele si nu stii cat de reale sunt? Exista un mod foarte simplu prin care sa le poti verifica. Iata care este testul pe care trebuie sa-l faci pentru a afla daca au chimicale sau sunt vopsite? E foarte simplu si te scapa de incertitudini. Cum verifici daca maslinele sunt naturale? in afara .

Ce beneficii aduce uleiul de masline organismului. Este un aliment care trebuie introdus in dieta zilnica

De cate ori se vorbeste despre grasimile benefice sanatatii, in special cand se face referire la dieta mediteraneana, cel mai amintit produs este uleiul de masline. Nutritionistul Ligya Alexandrescu a explicat care sunt beneficiile acestui ulei asupra sanatatii.

Localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani. Acum se schimba totul: va fi redeschisa

Lumea buna, pe vremuri, in urma cu 46 de ani, mergea intr-una din cele mai frumoase statiuni din Cipru. Statiunea Varosha, la inceputul anilor 70, era una dintre cele mai faimoase si scumpe destinatii de vacanta. Varosha, localitatea din Europa care nu a mai fost locuita de 46 de ani Astazi, in 2020, Varosha isi .

Ce facem cand avem simptome de COVID-19. Procedura care trebuie urmata, explicata de ministrul Nelu Tataru

Persoanele care au simptome similare bolii COVID-19 trebuie sa urmeze anumiti pasi, pentru a vedea daca a luat virusul sau nu, dar si pentru a fi precaut, sa nu infecteze alti oameni, in cazul in care este pozitiv.

Satul in care femeile au mai multi soti. Ce este poliandria, lucrul care sunt supuse

In ce sat femeile au mai multi soti? Aceasta situatie este la fel ca traditia musulmanilor, dar doar ca aici femeile sunt cele care au dreptul de a avea mai multi parteneri. Totul despre poliandria si locul unde doamnele au voie sa-si imparta viata cu mai multi barbati. Satul unde femeile au mai multi soti .

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )