Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai importante muzee auto pe care sa le vezi in Europa

Playtech Playtech,
Cele mai importante muzee auto pe care sa le vezi in Europa

Pe langa formele spectaculoase de relief si istoria sa indelungata, Europa are una dintre cele mai bogate colectii de masini vechi. Aceasta este impartita in zeci de muzee in tari precum Marea Britanie, Italia, Franta sau Germania. Cum la inceput de an incepi sa-ti planifici vacante, am facut lista cu muzee auto pe care sa []. continuă pe Playtech

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rs din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Un exemplar de rs, fotografiat in Parcul National Piatra Craiului. Romsilva: Romania are una dintre cele mai mari populatii de rsi din Europa

Un exemplar de ras aflat in cautare de hrana a fost fotografiat in Parcul National Piatra Craiului, imaginile fiind postate de catre Romsilva pe pagina de Facebook, noteaza News. ro. Potrivit specialistilor, Romania are una dintre cele mai mari populatii de ras i din Europa, patru exemplare fiind in Parcul National.

Cu ce poate fi inlocuita faina de grau. Solutiile cele mai bune pentru oamenii care sufera de intoleranta la gluten

Faina de grau sau alte tipuri de faina, folosite in bucatarie pentru prepararea unor feluri principale sau pentru desert si care contin gluten, reprezinta o problema pentru persoanele intolerante la aceasta substanta.

Cum arata una dintre cele mai complicate intersectii din Europa

Sunt intersectii menite sa dea batai de cap oricarui sofer, cu mai multa sau mai putina experienta. Odata cu aparitia GPS-urilor, misiunea conducatorilor auto a fost usurata. Unul dintre cele mai complicate sensuri giratorii din lume se afla in orasul britanic Swindon. Acesta da zilnic batai de cap mai ales soferilor care sunt in trecere [].

Radiografia unui an de fonduri europene in Regiunea de Nord-Est. Harta celor mai importante proiecte

Esi noul ciclu financiar european pe Programul Operational Regional a debutat in 2014, abia in 2017 au fost deschise cele mai multe linii de finantare, iar altele vor fi deblocate in acest an. La nivelul Regiunii de Nord-Est, cele mai multe proiecte care au primit fonduri sunt pentru mediul de business, dar cele cu valori mari sunt la infrastructura rutiera.

Top 10 Cele mai bune aparitii de la SAG Awards 2018

Zeci de vedete cunoscute din industria filmului si a productiilor TV au participat aseara la SAG Awards 2018. Iata care sunt cele mai apreciate 10 aparitii vestimentare.

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat.

Tinerii in strada, batranii in fata televizoarelor. RTV si Antena 3 au fost cele mai urmarite canale de stiri in seara protestelor: ce audiente au avut

Romania TV si Antena 3 au fost cele mai urmarite canale de stiri sambata seara, cand zeci de mii de romani au iesit in strada pentru a protesta fata de modul in care tara este guvernata.

Care sunt afectiunile ce provoaca cele mai groaznice dureri, potrivit medicilor

Probabil cu totii ne-am intrebat la un moment dat ce doare mai rau: sa-tirupi o coasta sau sa ai hernice, sa ai apendicita sau sa te doara plamanul? Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie NHS) a alcatuit o lista a afectiunilor care pot provoca cele mai groaznice dureri.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )