Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Antena3 Antena3,
Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,. continuă pe Antena3

Anunt SOC! Sute de romani vor deveni SOMERI! Una dintre cele mai mari fabrici isi iNCHIDE portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, isi va inchide portile, in conditiile in care nu este destul de profitabila pentru compania germana care o.

DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca.

A fost descoperit unul dintre cele mai mari diamante din lume. Bijuteria este evaluata la 33 milioane de euro

Unul dintre cele cinci cele mai mari diamante descoperite in lume, o gema de 910 carate, a fost extras recent din Lesotho, a anuntat, luni, compania miniera britanica Gem Diamonds. Piatra pretioasa,.

El este romanul care a fost acceptat la Oxford din Marea Britanie, una dintre cele mai bune universitati ale lumii

Un roman se poate lauda cu o reusita fantastica la care multi nici nu indraznesc sa viseze. Radu Zevri a fostadmis la Universitatea Oxford din Marea Britanie la specializarea Computer Science, la care.

BBC, despre noua criza politica din Romania: in acelasi timp, tara, una dintre cele mai sarace state membre ale UE, se bucura de o crestere economica puternica

BBC scrie despre noua criza politica din Romania. Romania pierde al doilea premier in ultimele 7 luni dupa ce Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a anuntat demisia.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

El este romanul care va avea un rol principal intr-un film asteptat de toata lumea la Hollywood (FOTO)

Florian Big Nasty Munteanu se poate considera unul dintre cei mai norocosi romani. Este primul care a reusit sa fie ales pentru un rol principal intr-un film de la Hollywood. Florian va juca i.

Motivul pentru care devi DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

Motivul pentru care devii DEPENDENT de fumat. Este vorba despre...

Specialistii au descoperit ca dependenta de nicotina se datoreaza unor celule receptive la aceasta substanta. Nicotina, a treia substanta care provoaca dependenta, este una dintre cele mai.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )