Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai importante schimbari pe care le aduce iOS 13

Playtech Playtech,
Cele mai importante schimbari pe care le aduce iOS 13

Apple tine conferinta anuala WWDC luna viitoare si acolo va anunta noua versiune a sistemului de operare iOS si care vor fi cele mai importante schimbari. Nu va mai trece mult pana la. continuă pe Playtech

Cat costa modernizarea unuia dintre cele mai importante bulevarde ale Clujului. Banii vin din fonduri de la Bruxelles

Consilierii locali din Cluj-Napoca vor aproba, miercuri, 8 mai, proiectul modernizarii Bulevardului 21 Decembrie. Pentru lucrari vor fi utilizate fonduri europene, iar autoritatile locale vor contribui cu o mica parte din suma.

MASCA ULEI COCOS. Cele mai benefice masti cu ulei de cocos pentru un ten curat si sanatos

Mastile de fata care au in componenta lor ingrediente naturale sunt cele mai sanatoase si benefice tenului. Uleiul de cocos poate avea efecte nebanuite,te scapa usor de.

Cresterea salariilor incepe sa faca victime: Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente isi inchide portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente a anuntat joi ca-si inchide portile, urmand ca societatea sa fie dizolvata, argumentand ca nu mai poate suporta alte cresteri salariale cerute de sindicate, dupa majorarile deja efectuate din ultimii ani.

Cat de periculos e jobul tau? Romania, printre tarile UE cu cele mai multe accidente mortale la locul de munca

182 de accidente mortale s-au produs, in 2016, in tarile din Uniunea Europeana. Potrivit Eurostat, asta inseamna o rata standardizata de incidenta de 2,2 accidente mortale la 100. 000 de lucratori. In Romania s-au inregistrat cele mai multe accidente.

Cele mai impresionante filme care abordeaza tema Holocaustului

Va propunem o colectie de zece filme care au tratat tematica Holocaustului. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre pelicule le-ati vazut.

Numai de bine. Cele mai impresionante haine purtate de vedete

Din dorinta de a avea cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu, celebritatile apeleaza la cei mai mari designeri ai lumii pentru a le crea tinute unice. Rezultatul este unul pe masura, insa in spate .

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! .

HOROSCOP. Cele mai bune zodii cu care sa faci dragoste. Berbecii sunt magnetici, Taurii sunt mereu pofticiosi dupa amor

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )