Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cresterea salariilor incepe sa faca victime: Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente isi inchide portile

Adevărul Adevărul,
Cresterea salariilor incepe sa faca victime: Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente isi inchide portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente a anuntat joi ca-si inchide portile, urmand ca societatea sa fie dizolvata, argumentand ca nu mai poate suporta alte cresteri salariale cerute de sindicate, dupa majorarile deja efectuate din ultimii ani. continuă pe Adevărul

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute stiriste din Romania, nu are doar o cariera de invidiat, ci si o familie foarte frumoasa. Este mama a doi copii,iar fiica ei Alexia a implinit deja 18 ani si.

O echipa din Romania a castigat una dintre cele mai mari competitii de programare cu proiecte juridicie, la New York

Un chatbot juridic, realizat de cinci romani IT-isti si avocati, a castigat marele premiu in finala globala a unei competitii de programare, organizata la New York.

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )