Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai impresionante necropole antice din lume. Mormintele regale pline de bogatii care nu au putut fi scoase la iveala

Adevărul Adevărul,
Cele mai impresionante necropole antice din lume. Mormintele regale pline de bogatii care nu au putut fi scoase la iveala

Necropolele antice au fost de-a lungul timpului locurile multora dintre cele mai pretioase descoperiri arheologice si continua sa fascineze lumea prin misterele lor. continuă pe Adevărul

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume - VIDEO

Victoria, o fetita de 12 ani, a vorbit despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care aceasta le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea intreaga. Te-ai.

Desi Romania ofera investitorilor cele mai ridicate yield-uri din regiune, tranzactiile imobiliare pot fi numarate pe degete. Care este motivul?

Europa Centrala si de Est ECE) continua sa reprezinte o destinatie cheie atat pentru investitorii internatonali cat si pentru cei locali, in contextul unei evolutii macroeconomice pozitive, corelata cu o performanta ridicata in sectorul de retail,.

Sevda Memet, tanara care se pregateste la cel mai bun MBA din lume pentru a schimba sistemul medical romanesc

Sevda Memet are 26 de ani, este absolventa summa cum laude a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta si a fost admisa recent la cel mai bun program MBA din lume - Knight-Hennessy, la faimoasa Universitatea Stanford. Tanara.

ANALIZA Liga Campionilor, interzisa romanilor: De cand suntem exclusi de la cea mai tare competitie intercluburi din lume

CFR Cluj s-a facut de ras, acasa, in turul II preliminar, fiind invinsa de suedezii de la Malmo, scor 0-1. Echipa lui Edward Iordanescu n-a avut niciun sut pe spatiul portii si continua rezultatele dezolante ale formatiilor din Liga I in cea mai tare competitie intercluburi din lume.

Untold va sponsoriza unul dintre cele mai importante branduri sportive din Romania

Untold a decis sa se implice in fotbalul romanesc si sa sustina financiar o echipa de mare traditie. Contractul este valabil incepand din editia de campionat 2018-2019.

Cea mai batrana femeie din lume a murit! Avea117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai batrana femeie din lume, a murit, la 117 ani. Femeia s-a nascut pe 2 mai 1901 si a devenit cea mai batrana cetateana din Japonia, dupa moartea lui Nabi Tajima in aprilie, care.

Cea mai in varsta femeie din lume a murit la 117 ani

Japoneza Chiyo Miyako, cea mai in varsta persoana din lume, potrivit Guinness World Records, a murit pe 22 iulie, la 117 ani. Vestea a fost confirmata de prefectura din Kanagawa, unde locuia aceasta.

A MURIT cea mai batrana persoana din lume! Avea 117 ani (FOTO)

Cea mai batrana persoana din lume a incetat din viata. Japoneza Chiyo Miyako a murit duminica, 22 iulie, la 117 ani, a confirmat, vineri, prefectura din Kanagawa, unde locuia aceasta. Miyako, nascuta pe 2.

A murit cea mai batrna persoana din lume. Familia a descris-o ca fiind o zeita

Chiyo Miyako, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, a anuntat Guinness World Records. Femeia care traia in Japonia a trecut in nefiinta la scurt timp dupa ce recordul sau de longevitate fusese confirmat.

VIDEO Cum arata cel mai inalt drum asfaltat din lume si cand este indicat sa fie traversat

Karakorum este numele autostrazii situate la cea mai mare inaltime din lume, unde vremea este aproape mereu capricioasa, dar privelistile sunt coplesitoare. Drumul leaga China de Pakistan si a fost construit pe unul dintre vechile trasee ale Drumului Matasii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )