Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume - VIDEO

Antena3 Antena3,
O fetita a dezvaluit accidental unul dintre cele mai bine pastrate secrete din lume - VIDEO

Victoria, o fetita de 12 ani, a vorbit despre sistemul economic din Canada, insa rationamentul si intrebarile pe care aceasta le adreseaza se pare ca rezoneaza cu internautii din lumea intreaga. Te-ai. continuă pe Antena3

Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: Unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

VIDEO Jessie J, mesaj emotionant pentru romanca de 10 ani alaturi de care a cantat la Electric Castle: A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea

Cantareata britanica Jessie J 30 de ani) s-a declarat profund impresionata de romanca in varsta de 10 ani alaturi de care a cantat pe scena festivalului Electric Catle. Vedeta a marturisit ulterior ca a fost unul dintre cele mai frumoase momente din intreaga sa cariera.

DOLIU in Romania! A plecat la ceruri unul dintre cei mai mari antrenori din istorie

Ioan Zanca, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria atletismului romanesc, a murit la 69 de ani. Ioan Zanca s-a remarcat in sportul romanesc prin capacitatile pe care le avea in descoperirea talentelor.

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

Untold va sponsoriza unul dintre cele mai importante branduri sportive din Romania

Untold a decis sa se implice in fotbalul romanesc si sa sustina financiar o echipa de mare traditie. Contractul este valabil incepand din editia de campionat 2018-2019.

Suntem unul dintre cele 10 state UE afectate de deciziile administratiei americane

Exportul de aluminiu si otel, afectat de deciziile lui Trump in primele sase luni ale anului majoritatea eforturilor au fost concentrate pentru rezolvarea crizei comerciale internationale privind exportul de aluminiu si otel in SUA, criza declansata de politica protectionista pe care presedintele Donald Trump a dorit sa o aplice in relatia cu Uniunea Europeana prin impunerea unor taxe mari la importul acestor produse pe teritoriul american, a declarat Stefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

LOVITURA de proportii: Una dintre cele mai mari afaceri din Romania pune LACATUL pe usa si concediaza toti angajatii! Le mai dau luna asta salariu si apoi Dumnezeu cu mila

Un business de 18 mil. euro este decimat de pesta porcina! Este vorba de producatorul de mezeluri Carniprod, al antreprenorul Nicolae Ciuleac, care detine o unitate de procesarea a carnii in Tulcea, propriul.

Iran: Fabricarea covoarelor, una dintre cele mai renumite industrii, amenintata cu disparitia

Industria de fabricare a covoarelor din Iran are sute de mii de tesatori calificati si castiga venituri de sute de milioane de dolari din export. Decizia presedintelui Donald Trump de a renunta la acordul nuclear din Iran si de a repune sanctiuni ameninta sa omoare aceasta piata, potrivitCNN.

Lovitura in televiziune: DEMISIONEAZA una dintre cele mai cunoscute prezentatoare! (FOTO)

Legendara stirista adevarat star si in social media unde are o pagina dedicata stilului sau de moda a facut tristul anunt! Lee Lin Chin demisioneaza dupa 40 de ani la pupitrul stirilor SBS,.

FMI: Inflatia din Venezuela va atinge 1.000.000% in 2018

Inflatia din Venezuela va atinge, probabil, nivelul de 1. 000% in 2018, conform previziunii lansate de Alejandro Werner, oficial al Fondului Monetar International FMI), care atrage atentia ca aceasta va fi una dintre cele mai grave crize hiperinflationiste din istoria moderna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )