Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

ADPM ADPM,
Cele mai incredibile rochii de la MET GALA

Nu exista eveniment mai spectaculos decat MET Gala in industria modei, iar aparent, deviza vedetelor care participa este normal is boring. Noi am selectat cele mai incredibile rochii pe care celebritatile le-au purtat, pana acum. continuă pe ADPM

Unde mergem in vacanta de vara: Cele mai frumoase plaje din Europa

Nu trebuie sa strabati jumatate de glob ca sa ajungi in cele mai frumoase plaje. Exista o multime de locuri in care sa mergi vara, foarte aproape de casa, in Europa.

Cele mai bune bancuri cu doctori. Ce face un barbat care isi gaseste sotia in pat cu medicul de familie

Dintotdeauna pe seama doctorilor, dar si a pacientilor s-au facut glume care starnesc zambete. Iata aici o selectie cu cele mai bune glume despre acestia.

Peste 27.800 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru muncitori necalificati

Peste 27. 800 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe, aproape 2. 500, pentru muncitori necalificati. in Capitala sunt peste 4. 300 de posturi disponibile, iar in judetul Bacau sunt cele mai putine, adica 30, transmite news. ro.

FOTO Dubai - orasul contrastelor. Motivele pentru care metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume trebuie vizitata

Un oras al contrastelor, Dubaiul continua sa ramana ce mai popular dintre cele sapte care alcatuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai multi turisti romani, fascinati de diversitatea pe care orasul arab le-o ofera. Doar in 2017, peste 61. 000 de romani si-au facut vacantele in metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume. Si nu e de mirare ca Dubaiul continua sa-i atraga in continuare ca un magnet.

Prognoza de primavara a CE: Economia Romaniei decelereaza, inflatia si deficitul bugetar, cele mai mari din UE

Romania, vicecampioana europeana la crestere economica in 2017 dupa Irlanda), va pierde acest loc in 2018, insa se va plasa pe locuri fruntase la inflatie si deficit bugetar - cele mai mari din UE si deficit de cont curent locul doi.

FOTO Cele mai frumoase sportive. Atletele, tenismenele si voleibalistele domina topul

Sunt celebre, frumoase, admirate si invidiate in egala masura, iar fanii lor ar da orice pentru un autograf. Cele mai frumoase sportive au o lume intreaga la picioare, dar miza lor este, mai presus de orice, gloria in competitiile sportive.

Horoscop. Cele mai norocoase zodii in dragoste

Horoscop. Nu toti avem norocul sa ne indragostim, sa ne casatorim si sa traim fericiti pana la adanci batraneti cu aceeasi persoani. Pentru multi dintre noi, dragostea este o loterie. Dar exista.

Cele mai utile solutii pe Android care te fac mai eficient si nu stiai

Ca in orice alt sistem de operare popular, exista multe solutii pentru a fi mai eficient in utilizarea unui smartphone. Cand vorbim de trucuri Android, mai jos voi detalia o serie de gesturi surprinzator de utile si usor de retinut. Am intalnit foarte multi utilizatori de telefoane inteligente care au imbratisat cu doua maini ideea [].

VIDEO Antreprenor american: Cele mai mari provocari nu se vor rezolva cu conversatii comode,fie ele in mintea noastra sau cu alti oameni

Tim Ferriss, un antreprenor si autor de carti din SUA, sustine, de pe scena unui eveniment TED, ca stoicismul a fost calea care l-a tinut departe de depresie si l-a ajutat sa se dezvolte ca om. Stoicismul e un curent filosofic aparut in Grecia antica potrivit caruia oamenii nu pot controla ce li se intampla, ci doar felul in care reactioneaza la ceea ce li se intampla.

Alegeri pentru primaria Chisinau: cine are cele mai mari sanse?

Pe 20 mai 2018, adica peste doua saptamani, vor avea loc alegerile locale pentru a stabili care va fi primarul orasului Chisinau pentru urmatorul an. Aceste alegeri au survenit pe fondul demisiei fostului primar, Dorin Chirtoaca, dupa ce acesta din urma a acuzat presiuni politice duse prin intermediul justitiei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )