Libnet.ro
UNICEF

05:15

Unde mergem in vacanta de vara: Cele mai frumoase plaje din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Unde mergem in vacanta de vara: Cele mai frumoase plaje din Europa

Nu trebuie sa strabati jumatate de glob ca sa ajungi in cele mai frumoase plaje. Exista o multime de locuri in care sa mergi vara, foarte aproape de casa, in Europa. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cele mai frumoase sportive. Atletele, tenismenele si voleibalistele domina topul

Sunt celebre, frumoase, admirate si invidiate in egala masura, iar fanii lor ar da orice pentru un autograf. Cele mai frumoase sportive au o lume intreaga la picioare, dar miza lor este, mai presus de orice, gloria in competitiile sportive.

FOTO Cele mai frumoase mari piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

FOTO Cele mai frumoase piete din Romania, locurile istorice impresionante care atrag zeci de mii de turisti straini

Piata Sfatului din Brasov, pietele Unirii si Victoriei din Timisoara si Piata Mare din Sibiu se numara printre cele mai importante atractii turistice urbane ale Romaniei.

Care sunt destinatiile straine preferate de romani pentru vacanta la mare. Cele mai bune oferte

Cea mai vanduta destinatie ramane Grecia, tara preferata de romani. Anul acesta revine in forta Turcia, tara ocolita in ultimii doi ani din cauza instabilitatii politice. Preturile in Turcia au scazut si cu 40%. Bulgaria este si ea printre preferinte, dar romanii au inceput sa aleaga si Italia sau Spania, dar si destinatii foarte ieftine, cum este Albania.

CM de Tenis de Masa Echipa Romniei pentru meciul cu Olanda, hotarta de arbitru, care le-a lasat pe dinafara pe cele mai bune jucatoare / Regulamentul, schimbat n seara anterioara, cnd romncele se antrenau

Situatie extrem de ciudata la Mondialul de tenis de masa, unde echipa Romaniei pentru intalnirea cu Olanda a fost hotarata de arbitrul intalnirii, acesta alegand jucatoarele in ordine alfabetica, ceea ce le-a lasat in afara intalnirii pe cele mai bune componente, Samara si Szocs. Federatia Romana cere rejucarea intalnirii, pierduta de tricolore.

FOTO Dubai - orasul contrastelor. Motivele pentru care metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume trebuie vizitata

Un oras al contrastelor, Dubaiul continua sa ramana ce mai popular dintre cele sapte care alcatuiesc Emirate Arabe Unite. Atrage, anual, tot mai multi turisti romani, fascinati de diversitatea pe care orasul arab le-o ofera. Doar in 2017, peste 61. 000 de romani si-au facut vacantele in metropola cu cele mai extravagante cladiri din lume. Si nu e de mirare ca Dubaiul continua sa-i atraga in continuare ca un magnet.

Prognoza de primavara a CE: Economia Romaniei decelereaza, inflatia si deficitul bugetar, cele mai mari din UE

Romania, vicecampioana europeana la crestere economica in 2017 dupa Irlanda), va pierde acest loc in 2018, insa se va plasa pe locuri fruntase la inflatie si deficit bugetar - cele mai mari din UE si deficit de cont curent locul doi.

Horoscopul pentru Ziua Muncii, 1 Mai. Care sunt zodiile cele mai harnice

Daca tot este 1 Mai vedem si care sunt cele mai harnice zodii. Berbec. Lenea nu ii caracterizeaza, duc la bun sfarsit orice sacina primesc si nu se dau in laturi de la munca. Daca nu primesc destule.

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului (VIDEO)

Meteo alert: Ce fenomen periculos va afecta Romania in urmatoarele ore. Care sunt zonele cele mai expuse pericolului VIDEO) Din cauza unui blocaj atmosferic deosebit la nivel european, vom asista la temperaturi.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )