Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cele mai inedite operatii estetice pentru barbati

ADPM ADPM,
Cele mai inedite operatii estetice pentru barbati

De la faloplastie ori scrotoplastie si pana la implant de pectorali, lipo-gravura sau extractie/implantare unitate foliculara, iata care sunt cele mai inedite operatii estetice la care pot apela barbatii. continuă pe ADPM

Povestile Cupei Mondiale. Cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului

Au fost numite cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului. Dar, in acelasi timp, pot fi considerate si cele trei minute care au schimbat pentru totdeauna istoria fotbalului. Doar de atat a avut nevoie.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Statia de epurare Targoviste Sud, una dintre cele mai moderne statii de epurare ape uzate din tara

Municipiul Targoviste va avea una dintre cele mai moderne statii de epurare ape uzate din tara. Statia va fi inaugurata in luna aprilie, este finantata din fonduri europene, iar contributia UE este de 85%. Valoarea contractata in urma licitatiei a fost de 66, 9 milioane de lei.

Greenpeace a masurat poluarea aerului din Rovinari, unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara

Specialistii Greenpeace au efectuat, ieri, masuratori in privinta calitatii aerului din orasul Rovinari, acolo unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara.

Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Ggantija, Hagar Qim, Mnajdra si Tarxien sunt patru temple preistorice, unice in lume. Despre acestea se crede ca sunt cele mai vechi structuri din piatra. Datand din anii 4000 2500 i. Hr. , ele sunt mai vechi si decat.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

Una din cele mai emotionante fotografii. I-au indeplinit ultima lui dorinta. A simtit ca va muri

Mario a lucrat aproape toata viata lui ca ingrijitor la Gradina Zoo din Rotterdam, Olanda. Acum, la varsta de 54 de ani, a aflat ca are cancer in faza terminala. Desi s-a luptat pentru viata, in ultimele.

Informatii importante oferite de Politie. Care sunt cele mai noi metode utilizate de hoti pentru a intra in casele victimelor

O analiza a Politiei arata care sunt noile metode utilizate de hoti pentru a intra in casele victimelor. Hotii isi conving victimele sa ii primeasca in casa invocand diverse pretexte sau se dau drept.

FOTO: Cele mai frumoase piscine si SPA-uri din Romania.

Frumoase, frumoase si nu putine sunt piscinele si SPA-urile construite in ultimul timp in Romania. Dovada, pe care o puteti vedea prin intermediul fotografiilor, a rezultat in urma unui concurs de piscine si spa-uri primul de acest fel din Romania), organizat de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness din Romania APPW) care a acordat si premiile. Criteriile selectiei au fost legate de incadrarea piscinei in peisaj ca forma si estetic, amenajarile peisagistice exterioare, calitatea .

Asa arata viitorul. Una din cele mai mari metropole ale lumii, in 2020

Cei mai mari arhitecti din Shanghai au expus planul lor pentru dezvoltarea metropolei, pana in 2020. Cladirile, spatiile verzi, blocurile si cladirile de birouri sunt toate construite in acelasi stil, facand.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )