Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai inspaimantatoare poduri din lume: cum arata cel mai lung pod realizat din ramasitele unui fost palat regal FOTO

Adevărul Adevărul,
Cele mai inspaimantatoare poduri din lume: cum arata cel mai lung pod realizat din ramasitele unui fost palat regal FOTO

De la podul de sticla ce se afla la o inaltime de 300 de metri, la cel mai periculos pod din lume realizat din sfoara si lemn sau podul realizat din ramasitele unui fost palat regal, aceste structuri inedited atrag nenumarati vizitatori anual. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat om din lume, Bill Gates, marturiseste de ce nu isi va lasa averea in mainile copiilor (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, afaceristul Bill Gates, a anuntat ca, dupa moartea sa, vrea sa-si lase toata averea oamenilor saraci. Fondatorul Microsoft este tatal a trei copii, Jennifer 20 de ani), Rory 17.

Topul celor mai generoase tari din lume: Pe ce loc s-a clasat Romania si ce tara sta cel mai prost la acest capitol

Myanmar Birmania) a fost declarata cea mai generoasa tara din lume, intrecand Statele Unite ale Americii si Australia in clasamentul World Giving Index 2016, realizat de Charities Aid Foundation.

Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017 FOTO

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

FOTO Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

Celebra fata afgana cu ochi verzi aparuta pe coperta National Geographic, arestata in Pakistan

Fata afgana cu ochi verzi al carei chip aparut in 1985 pe coperta revistei National Geographic a devenit una dintre cele mai cunoscute fotografii din lume a fost arestata in Pakistan pentru falsificare de acte, relateaza DPA.

VIDEO/FOTOGALERIE Mercedes-Benz Clasa X Concept, dezvaluit oficial. Primul pick-up premium din lume va fi lansat in 2017

Mercedes-Benz Clasa X Concept a fost dezvaluit oficial, in cadrul unui eveniment tinut marti seara, 25 octombrie, in Stockholm, Suedia. Desi este un concept deocamdata, versiunea dezvaluita este aproape gata de productie, iar lansarea pe piata va avea loc la final de 2017, deci in aproximativ un an. Asa cum se poate observa in fotografii, Mercedes-Benz Concept X-Class anunta doua variante de design pentru ceea ce va fi primul pick-up premium din lume una cu trasaturi mai luxoase si una cu aspect mai dur, chiar pretabila la off road.

(P) Intalnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane - joi, 27 octombrie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu

Editura Humanitas Fiction va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu joi, 27 octombrie, ora 19, la o intalnire-eveniment cu Ludmila Ulitkaia, una din cele mai importante voci ale literaturii contemporane, prilejuita de lansarea romanului Imago, recent aparut in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Gabrielei Russo.

Sibiul si Oradea, in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017

Orasele romanesti Sibiu si Oradea se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un.

retail Arena 2016: Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa vinzi la export

Antreprenorii romani trebuie sa fie atenti la cateva lucruri, daca vor sa aiba succes in procesul de extindere internationala a businessurilor. Intre cele mai importante se numara cunosterea specificurilor pietelor vizate, de la comportamentul.

Peste 1.300 locuri de munca prin reteaua EURES. La cules de capsuni, cele mai multe locuri vacante

Angajatorii din 13 state ale Uniunii Europene se intrec in oferte pentru romani. in aceasta perioada sunt disponibile, prin reteaua EURES, 1. 372 locuri de munca, cele mai multe slujbe fiind in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )