Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai bogat om din lume, Bill Gates, marturiseste de ce nu isi va lasa averea in mainile copiilor (FOTO)

B1 B1,
Cel mai bogat om din lume, Bill Gates, marturiseste de ce nu isi va lasa averea in mainile copiilor (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, afaceristul Bill Gates, a anuntat ca, dupa moartea sa, vrea sa-si lase toata averea oamenilor saraci. Fondatorul Microsoft este tatal a trei copii, Jennifer 20 de ani), Rory 17. continuă pe B1

Marea Britanie va trimite in Romania avioane Eurofighter Typhoon, unele dintre cele mai performante din lume

Marea Britanie va desfasura in Romania avioane Eurofighter Typhoon, a anuntat miercuri ministrul britanic al apararii, Michael Fallon.

Cele mai inspaimantatoare poduri din lume: cum arata cel mai lung pod realizat din ramasitele unui fost palat regal FOTO

De la podul de sticla ce se afla la o inaltime de 300 de metri, la cel mai periculos pod din lume realizat din sfoara si lemn sau podul realizat din ramasitele unui fost palat regal, aceste structuri inedited atrag nenumarati vizitatori anual.

Topul celor mai generoase tari din lume: Pe ce loc s-a clasat Romania si ce tara sta cel mai prost la acest capitol

Myanmar Birmania) a fost declarata cea mai generoasa tara din lume, intrecand Statele Unite ale Americii si Australia in clasamentul World Giving Index 2016, realizat de Charities Aid Foundation.

Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017 FOTO

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

FOTO Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

VIDEO/FOTOGALERIE Mercedes-Benz Clasa X Concept, dezvaluit oficial. Primul pick-up premium din lume va fi lansat in 2017

Mercedes-Benz Clasa X Concept a fost dezvaluit oficial, in cadrul unui eveniment tinut marti seara, 25 octombrie, in Stockholm, Suedia. Desi este un concept deocamdata, versiunea dezvaluita este aproape gata de productie, iar lansarea pe piata va avea loc la final de 2017, deci in aproximativ un an. Asa cum se poate observa in fotografii, Mercedes-Benz Concept X-Class anunta doua variante de design pentru ceea ce va fi primul pick-up premium din lume una cu trasaturi mai luxoase si una cu aspect mai dur, chiar pretabila la off road.

Guvernul a pus in consultare publica toate tarifele RCA maxime: Cel mai scump RCA, de 3.087 lei, il vor plati tinerii cu varste mai mici sau egale cu 25 de ani si care detin masini puternice/Ce amenzi primesc asiguratorii daca nu vor aplica tarifele maxi

Tinerii cu varste mai mici sau egale cu 25 de ani care detin masini puternice, cu o capacitate cilindrica de peste 2500 cmc vor avea de platit cel mai scum RCA, de 3. 087 lei, potrivit tarifelor maxime stabilite de ASF si detaliate in proiectul de Hotarare de Guvern supus dezbaterii publice de Ministerul de Finante. Tot la categoria autoturisme, cel mai mic pret RCA - 547 lei - va fi pentru batranii cu varste de peste 60 de ani cu masini cu o capacitate mica sub 1200 cmc). La transportatori cel mai mare RCA va fi de 7534 lei. Aceste tarife se vor aplica pentru 6 luni de la intrarea in vigoare a Hotararii de Guvern la noile contracte RCA care se vor incheia.

Apple Watch este cel mai popular smartwatch

Apple Watch nu a fost primul smartwatch si e departe de a fi ultimul. Nici macar nu a fost cel mai frumos sau mai performant din piata. Reuseste insa sa fie cel mai popular, iar acest aspect conteaza cel mai mult la profitabilitate. Piata de gadgeturi purtabile nu este sub nici o forma una exploziva.

IMPRESIONANT: Singurul urs panda de culoare maro din lume, la o rezervatie naturala din China (FOTO, VIDEO)

A fost descoperit singurul urs panda de culoare maro din lume. Abandonat la numai doua luni de mama sa, ursul panda, pe nume Quizai, a fost descoperit in rezervatia naturala din Muntii Qingling,.

Valoarea depozitelor din banci a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 13 ani

Valoarea depozitelor bancare din Grecia s-a redus in septembrie, dupa o crestere in august, ramanand la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani si mentinand creditorii dependenti de finantarea de urgenta ELA) acordata de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )