Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Adevărul Adevărul,
Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor. continuă pe Adevărul

Cele mai mari greseli pe care cuplurile le fac in pat si sfaturi pentru un sex mai bun

Cercetatorii au confirmat faptul ca sexul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relatii. Dar se poate intampla sa apara probleme pentru ca partenerii nu realizeaza greselile aparent minore pe care le fac in dormitor.

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca mai ai o.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

Cum este privita corectia copiilor in cele mai populare sisteme de educatie parentala?

Disciplinarea copiilor este una dintre cele mai dificile sarcini parentale, dar, de asemenea, si una dintre cele mai importante. Esential este sa-l ajutam pe copil sa-si formeze o imagine de sine buna. Ca sa aiba incredere in propriile forte, trebuie sa-l sprijinim sa ia decizii de unul singur, sa fie responsabil inca de mic. Dar, pe langa toate acestea, avem si prilejul de a-l ajuta sa-si organizeze viata, cunoscand si respectand anumite limite.

Noul sezon iUmor a inceput in forta: lider de audienta, dar si cele mai bune cifre inregistrate de o emisiune Antena 1 in aceasta toamna

Al doilea sezon al show-ului iUmor s-a bucurat de un debut in forta si nu numai ca a dominat topul audientelor, dar a avut si cele mai bune cifre la nivel comercial obtinute de o emisiune difuzata de Antena 1 in aceasta toamna.

Cele mai impresionante decoruri de la show-urile de moda internationale

Nu de putine ori, marile case de moda au investit in constructia unor decoruri si a unor podiumuri de moda spectaculoase pentru prezentarile noilor colectii. Iata doar cateva exemple ce au avut loc in ultimii ai la festivalurile de moda internationale.

RIUF 2016. Care sunt cele mai cautate specializari si ce facultati vor sa urmeze viitorii studenti

Business si Economie, cele mai cautate domeniu de studiu ale tinerilor care vor sa faca o facultate. Universitatile din Marea Britanie raman in topul preferintelor viitorilor studenti datorita.

Carla Popescu, frumoasa cu origini cubaneze care joaca pentru Romania. Este una dintre cele mai talentate baschetbaliste din tara

Carla Antonia Popescu are 16 ani ani si face parte din echipa nationala under 16 a Romaniei, care a reusit o performanta istorica: obtinerea titlului de vicecampioana europeana, in Divizia B, si calificarea, astfel, in Divizia A, unde joaca cele mai bune echipe din Europa.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse FOTO

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din lume care sunt amenintate si motivele pentru care unii dintre noi s-ar putea sa nu mai avem sansa de a le vizita vreodata.

Greseli pe care toate mamele le fac in incercarea de a-si disciplina copiii si cum se pot indrepta: Comportamentul are un efect de bumerang

Nu exista mama perfecta, care sa aiba un comportament impecabil si sa stie in fiecare moment cum sa reactioneze si cum sa se comporte cu micutul sau, insa expertii ofera sfaturi pentru a evita cele mai frecvente greseli pe care mamele le fac cand vine vorba de disciplina copilului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )