Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai interesante lucruri pe care le poti face cu ajutorul Google

Playtech Playtech,
Cele mai interesante lucruri pe care le poti face cu ajutorul Google

Google a ajuns mult mai mult decat un motor de cautare, fiind capabil sa indeplineasca numeroase sarcini complexe. Oricine poate efectua o cautare simpla pe Google, insa uneori primele rezultate nu sunt exact cele de care avem nevoie. Pentru multi utilizatori, asta implica vizualizarea mai multor pagini cu rezultate sau numeroase alte cautari. Pentru a []. continuă pe Playtech

Cele mai importante cuvinte pe care i le poti spune unui copil

Le spunem multe copiilor nostri. Le vorbim mult, incercam sa fim parteneri de discutie abili, sa fim amuzanti, sa fim profesori sub acoperire, sa ii invatam cate ceva in fiecare zi. insa exista o colectie mica si pretioasa de cuvinte, de formule care fac minuni si ne aduc mai aproape de cele mai importante fiinte din viata noastra.

Fost ostatic al gruparii extremiste Statul Islamic: Sa ceri mila este cel mai rau lucru pe care il poti face. Este o prostie

Un ostatic francez, retinut timp de 10 luni de catre militantul britanic cunoscut sub numele de Jihadi John, a vorbit cu reporterul BBC despre perioada petrecuta in captivitate si interactiunile sale cu Statul Islamic.

Cele mai ciudate lucruri despre olteni. Tu stii unde sunt La Trenul Pierdut, unde bei pana uiti de drum, sau La Crucea de Piatra - locul confiscat de prostituate?

Oltenii isi aduc aminte cu zambetul pe buze ca, inainte de Revolutie, isi dadeau intalnire in punctele cheie ale orasului. Sociologii au declarat ca aceste repere i-au ajutat pe oameni sa comunice mai usor.

FOTO VIDEO Cele mai interesante 7 destinatii de vacanta prezentate la Targul de Turism Vacanta

Targul de Turism Vacanta este avanpremiera targului de la Bucuresti. Evenimentul organizat intre 6 si 8 martie la Constanta aduce reduceri de pana la 40% la vacante si cateva noutati absolute in materie de destinatii turistice.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

De ce nu iti vor aduce fericirea sfaturile fetei care a adus fericire pe toata planeta. Cel mai influent psiholog roman ataca retetele 10 lucruri care...

Care este valoarea cartilor de dezvoltare personala si a sfaturilor de tipul 10 lucruri care te vor face fericit venite din partea unor vedete sau a unor pseudo-specialisti? Este intrebarea la care a raspuns psihologul clujean, Daniel David. El ne-a dezvaluit un scurt ghid pentru fericire bazat pe cercetarile stiintifice in domeniu.

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. Femeile, cele mai avantajate de oferta in confectii, intelectualii se bat pe 17 posturi

Somerii din judetul Calarasi nu au nici in aceasta saptamana prea multe sanse de angajare. Cele mai multe locuri disponibile, 111, sunt pentru femei in industria confectiilor, pe cand barbatii cu studii medii pot gasi un serviciu doar in zona constructiilor metalice.

ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care sa i le dedici mamei tale

Ziua Mamei are originea in America de Nord si se sarbatoreste, in cele mai multe tari, in luna mai. in Romania, Ziua Mamei a fost legiferata in anul 2010 si se sarbatoreste in data de 8 martie, odata cu Bulgaria, Belarus, Cehia si Rusia. Iata opt melodii, selectate de publicatia The Huffington Post, pe care i le poti dedica mamei cu aceasta ocazie.

Mesaje de 8 Martie: cele mai frumoase citate pentru mame si pentru iubite

Mesaje de 8 martie pentru mama si pentru iubita. Desi o imagine face cat o mie de cuvinte, sunt ocazii, cum e si 8 Martie, cand cuvintele pot fi cele mai frumoase cadouri. 8 Martie e ziua cand le multumim femeilor din viata noastra - prietenei, colegei, iubitei, sotiei, mamei, bunicii - ca exista si ca alaturi de ele viata e mai interesanta.

Ce face un politist daca castiga la loto? isi cumpara o intersectie si se privatizeaza de ce fac romanii misto de politisti. Top 10 cele mai bune bancuri

Poporul roman este unul cu un dezvoltat simt al umorului, iar oamenii din aceasta tara stiu mai bine ca oricine sa faca haz din necaz. Poate cele mai raspandite sunt bancurile cu politisti, asta pentru ca oamenii au simtit dintotdeauna sa ia la misto autoritatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )