Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai importante cuvinte pe care i le poti spune unui copil

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante cuvinte pe care i le poti spune unui copil

Le spunem multe copiilor nostri. Le vorbim mult, incercam sa fim parteneri de discutie abili, sa fim amuzanti, sa fim profesori sub acoperire, sa ii invatam cate ceva in fiecare zi. insa exista o colectie mica si pretioasa de cuvinte, de formule care fac minuni si ne aduc mai aproape de cele mai importante fiinte din viata noastra. continuă pe Hotnews

Cele mai interesante lucruri pe care le poti face cu ajutorul Google

Google a ajuns mult mai mult decat un motor de cautare, fiind capabil sa indeplineasca numeroase sarcini complexe. Oricine poate efectua o cautare simpla pe Google, insa uneori primele rezultate nu sunt exact cele de care avem nevoie. Pentru multi utilizatori, asta implica vizualizarea mai multor pagini cu rezultate sau numeroase alte cautari. Pentru a [].

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. Femeile, cele mai avantajate de oferta in confectii, intelectualii se bat pe 17 posturi

Somerii din judetul Calarasi nu au nici in aceasta saptamana prea multe sanse de angajare. Cele mai multe locuri disponibile, 111, sunt pentru femei in industria confectiilor, pe cand barbatii cu studii medii pot gasi un serviciu doar in zona constructiilor metalice.

Mesaje de 8 Martie: cele mai frumoase citate pentru mame si pentru iubite

Mesaje de 8 martie pentru mama si pentru iubita. Desi o imagine face cat o mie de cuvinte, sunt ocazii, cum e si 8 Martie, cand cuvintele pot fi cele mai frumoase cadouri. 8 Martie e ziua cand le multumim femeilor din viata noastra - prietenei, colegei, iubitei, sotiei, mamei, bunicii - ca exista si ca alaturi de ele viata e mai interesanta.

ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care sa i le dedici mamei tale

Ziua Mamei are originea in America de Nord si se sarbatoreste, in cele mai multe tari, in luna mai. in Romania, Ziua Mamei a fost legiferata in anul 2010 si se sarbatoreste in data de 8 martie, odata cu Bulgaria, Belarus, Cehia si Rusia. Iata opt melodii, selectate de publicatia The Huffington Post, pe care i le poti dedica mamei cu aceasta ocazie.

Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii

Cele mai infricosatoare mistere ale omenirii. in istoria contemporana pot fi gasite numeroase exemple ale unor locuri sau povesti infricosatoare despre care inca nu se poate spune cu exactitate daca sunt inventii sau intamplari care trec de limita normalului.

Fost ostatic al gruparii extremiste Statul Islamic: Sa ceri mila este cel mai rau lucru pe care il poti face. Este o prostie

Un ostatic francez, retinut timp de 10 luni de catre militantul britanic cunoscut sub numele de Jihadi John, a vorbit cu reporterul BBC despre perioada petrecuta in captivitate si interactiunile sale cu Statul Islamic.

Peste 1.000 dintre cele mai vandute medicamente generice ar putea disparea de pe piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), organism reprezentativ al companiilor producatoare de medicamente generice din Romania, anunta ca pentru 80% dintre cele mai populare 50 de medicamente generice exista riscul de a disparea de pe piata in urmatorul an, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )