Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai invidioase zodii: Scorpionul este ciudosul suprem

Adevărul Adevărul,
Cele mai invidioase zodii: Scorpionul este ciudosul suprem

Exista persoane care privesc cu jind si gelozie in curtea vecinului, iar astrele par si ele sa aiba o influenta destul de mare asupra acestor comportamente. Care sunt, insa, cele mai invidioase zodii?. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Salaj: aventura pe doua roti care te duce prin cele mai spectaculoase locuri din judet

Un traseu de bicicleta care sa treaca prin cateva dintre cele mai reprezentative obiective turistice din judet. Este posibil, in Salaj, daca va alocati doua zile pentru acest lucru.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj. Istorie, natura si sport

La lansarea cartii 100 de excursii cu bicicleta in jurul Clujului, autorul cartii a fost intrebat: Care e traseul sau favorit? Radu Mititean, presedintele Clubului de Cicloturism Napoca, a sustinut ca este foarte greu de ales. Va prezetam totusi trei dintre cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj care merita toata atentia atat a incepatorilor, cat si a celor avansati.

Ponta raspunde MAE rus: DA, suntem constienti ca deciziile noastre sunt cele mai bune

Guvernul este foarte constient ca deciziile sale sunt cele mai bune pentru Romania si parteneri, spune premierul Ponta ca reactie la avertismentul MAE rus, care a transmis, dupa ce Executivul a aprobat proiectul.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta. Unde puteti pedala in aceasta primavara

Acum, cand vremea este din ce in ce mai calda, romanii dornici de miscare pot iesi la plimbare cu bicicleta. Adevarul va prezinta cele mai frumoasee trasee de bicicleta.

Cele mai frumoase locuri de camping din Romania: Eldorado, oaza de liniste din apropierea Clujului

Eldorado este unul dintre cele mai frumoase locuri de camping din Romania. Campingul se afla in localitatea Gilau, la citiva kilometri de Cluj-Napoca. Pe langa peisajul mirific la Eldorado veti gasi casute, un lac, piscina, restaurant, dar si numeroase variante de petrecere a timpului liber.

Cele mai mici case din lume

O casa mica, cat se poate de mica, presupune un necesar redus de materiale de constructii, iar costurile cu intretinerea si cu utilitatile sunt si ele unele extrem de mici. Poate este greu de imaginat, insa unii au renuntat la confortul unei case mari si au ales sa traiasca simplu, in case foarte mici, care poate au suprafata unei bai dintr-o locuinta de dimensiuni rezonabile. Iata care sunt cele mai mici case din lume.

Cele mai frumoase biblioteci din Romania

Traim intr-o epoca in care mersul la biblioteca pare ceva desuet, intr-o epoca in care timpul nu mai are rabdare, iar cartile dintr-o biblioteca intreaga pot incapea intr-o memorie virtuala pe care s-o iei cu tine oriunde. Si totusi, in Romania exista cateva biblioteci fabuloase, in care gustul lecturii este cu totul altul, fie ca vorbim despre spatii moderne sau despre cladiri istorice. Care sunt, insa, cele mai frumoase biblioteci din Romania?.

Cele mai puternice armate din lume in 2015

Puterea unei armate nu este dictata doar de numarul de tancuri si lansatoare de rachete. Cele mai puternice armate din lume depind de pregatirea trupelor, de resursele naturale pe care se pot baza in eventualitatea izbucnirii unui conflict si de infrastructura tarii respective. Topul cu cele mai puternice armate din lume s-a schimbat in 2015, in contextul in care bugetele militare au crescut considerabil.

Cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat care sa nu mai cada

Parul este foarte sensibil la o serie de factori externi si ajunge sa se deterioreze foarte repede si sa cada daca nu sunt respectate cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat. Avand in vedere caparul.

Cele mai frumoase locuri de camping din Hunedoara: Poiana Pelegii si Lacul Cincis

Poiana Pelegii si Lacul Cincis se numara printre cele mai frumoase locuri de camping din judetul Hunedoara. Poiana Pelegii este situata in Parcul National Retezat si reprezinta un loc de popas pentru turistii care doresc sa urce pe traseele montane. Lacul Cincis se afla la circa 15 kilometri de municipiul Hunedoara, la poalele Muntilor Poiana Ruscai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )