Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai lungi razboaie din istoria omenirii. Conflictele in care au luptat generatii de combatanti chiar si un secol

Adevărul Adevărul,
Cele mai lungi razboaie din istoria omenirii. Conflictele in care au luptat generatii de combatanti chiar si un secol

Istoria omenirii este plina de razboaie. Comunitatile umane au luptat din cele mai vechi timpuri pentru resurse sau suprematie. Unele razboaie au batut insa toate recordurile privind durata. Au fost inclusiv razboaie care au durat peste trei decenii sau chiar peste un secol. continuă pe Adevărul

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei, iar actiunile retailerului au crescut cu 40% in 2020, pe masura ce Jeff Bezos se pregateste sa devina primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Bogatii redevin bogati! Vezi cine are cele mai valoroase actiuni din lume!

Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii din lume inceput sa creasca si aproape s-au recup.

Care este zona cu cele mai mici temperaturi din Bucuresti, vara? De ce apare diferenta? Elena Mateescu: Aceasta este explicatia

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a explicat de ce exista diferente de temperatura intre partea de nord a Capitalei si cea de sud. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca ultima zi de iulie va fi una tropicala.

COVID-19. TOP 5 judete cu cele mai multe infectari confirmate in ultimele 24 de ore

Romania a trecut de 50. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Vineri, 31 iulie, Grupul de Comunicare strategica a raportat 1. 295 de noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe sunt din Bucuresti, lider autoritar.

Cele mai populare filme cu Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggera implinit astazi 73 de ani. Cariera de culturist, de actor si de politician il fac drept una dintre cele mai marcante figuri din istorie. in toate domeniile, americanul a jucat la cel.

Cantitatea de acizi trans - cele mai nocive grasimi sintetice, responsabile de mii de decese anual - din produsele de patiserie, mezeluri, fast food, prajituri, biscuiti sau chipsuri va trebui limitata drastic pe piata din Romania

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse aici - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente, prevede o lege adoptata de Parlament. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania. Produsele alimentare care nu sunt conforme nu vor mai putea fi introduse pe piata dupa data de 1 aprilie 2021. Pe piata exista alimente care contin chiar si in proportie de 40-50% acizi grasi trans nesaturati. Acestea sunt prezente in special pe piata sud si sud-est europeana.

Transbucegi, una dintre cele mai frumoase sosele din Romania, este inchisa. Care este cauza

Autoritatile judetene din Dambovita au luat decizia de a inchide, temporar, circulatia rutiera pe DJ 713, cunoscut si sub denumire de Transbucegi.

Real Madrid, cea mai valoroasa marca din lumea fotbalului

Spania, Anglia, Germania si Franta sunt tarile cu cele mai valoroase marci din lumea fotbalului mondial. Marca Real Madrid, cu o valoare de 1,419 miliarde euro, domina in continuare clasamentul stabilit de firma de consultanta Brand Finance Football, noua campioana a Spaniei devansandu-le pe FC Barcelona si Manchester United. Real Madrid a incheiat sezonul 2017-2018 prin cucerirea celui de-al treilea sau trofeu consecutiv in Liga Campionilor, dar in campania urmatoare a castigat doar Mondialul cluburilor, iar absenta unui succes important, la care s-a adaugat criza provocata de noul coronavirus, au contribuit la scaderea marcii sale cu 13,8%.

Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. De ce este atat de accesibil

Prezentat oficial in Romania, acest este cel mai ieftin. Nu doar pretul il face sa fie unul dintre cele mai accesibile din istorie. Motivul pentru este atat de accesibil. Cati bani costa cel mai ieftin din Romania. Pentru prima data in istorie, oricine poate avea acest GT 2+ fara precalificare, adica fara .

Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish si The Weeknd, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards

Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish si The Weeknd au primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )