Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai mari 25 de companii de software: au avut incasari de 0,5 MLD. euro si au recrutat 2.000 de oameni anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari 25 de companii de software: au avut incasari de 0,5 MLD. euro si au recrutat 2.000 de oameni anul trecut

Oracle Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de soft la nivel mondial, a fost si anul trecut liderul pietei locale de software, cu afaceri de 105 milioane de euro, dublu fata de urmatoarea clasata, compania SIVECO, arata. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari 25 de companii de software in 2012: au avut incasari de 0,5 MLD. euro si au recrutat 2.000 de oameni

Oracle Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de soft la nivel mondial, a fost si anul trecut liderul pietei locale de software, cu afaceri de 105 milioane de euro, dublu fata de urmatoarea clasata, compania SIVECO, arata.

Cele mai mari 25 de companii de software: incasari de 0,5 MLD. euro si 2.000 de noi angajati anul trecut

Oracle Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de soft la nivel mondial, a fost si anul trecut liderul pietei locale de software, cu afaceri de 105 milioane de euro, dublu fata de urmatoarea clasata, compania SIVECO, arata.

Care sunt specializarile la care s-a intrat cu cele mai mari medii la admiterea in liceu.

Matematica-informatica si stiintele naturii sunt specializarile de la admiterea in liceu la care s-a intrat cu cele mai mari medii, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale MEN) dupa prima etapa de repartizare computerizata, informeaza Mediafax. Cele doua specializari, ambele de la profilul real, monopolizeaza, de altfel, primele 21 de locuri ale clasamentului pe tara alcatuit in functie de ultima medie de admitere. La specializarea matematica-informatica a Colegiului .

Rezultate admitere 2013: La ce licee s-a intrat cu cele mai mari medii

Salajul nu are nicio specializare in topul 50 al specializarilor la care s-a intrat, anul acesta, cu cele mai mari medii de admitere, top intocmit de Ministerul Educatiei Nationale.

REPARTIZARE LICEU 2013 Colegiile Nationale Liviu Rebreanu si Andrei Muresanu, liceele unde s-a intrat cu notele cele mai mari

Repartizare Liceu 2013/ Ministerul Educatiei a publicat astazi pe site-ul admitere. edu. ro lista cu repartizarile absolventilor de clasa a VIII-a in licee. Liceele unde s-a intrat cu mediile cele mai mari au fost si in acest an Colegiul National Andrei Muresanu si Colegiul National Liviu Rebreanu.

REPARTIZARE LICEU 2013. Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata la C.N.U.

Colegiul National Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata aici.

REPARTIZARE LICEU 2013. Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata la C.N.U. iar doua eleve de 10 au ales alte judete

Colegiul National Unirea a luat potul: 17 din primii 20 de elevi cu mediile cele mai mari vor invata aici.

REPARTIZARE LICEU 2013. Elevii cu cele mai mari medii au intrat la Saguna. Au fost insa licee la care s-a intrat si cu medii sub 4.00

Colegiul National Andrei Saguna si-a confirmat si in acest an suprematia. Ultima medie de admitere a fost 9,56. Patru dintre cei cinci elevi care au avut media 10. 00 au ales acest colegiu. Saguna a intrat in top zece cele mai bune licee din Romania.

Topul liceelor cu cele mai mari medii din tara la admitere. O scoala din Cluj, printre cele mai bune

Ministerul Educatiei a anuntat ca a facut prima repartizare computerizata in licee a absolventilor de clasa a VIII-a. Institutia a facut si un top al celor mai bune scoli din tara dupa primele si ultimele medii de admitere. Clujul se afla la egalitate cu ocupantul locului 5, Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

Admitere la liceu 2013 S-au afisat listele cu notele si rezultatele admiterii: peste 50% dintre candidati au ales liceele teoretice / TOP 10 licee cu cele mai mari medii de admitere pe tara

Rezultatele admiterii la liceu 2013 au fost afisate pe edu. ro cu o zi mai devreme fata de data stabilita in calendarul admiterii repartizate. Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a realizat prima etapa a repartizarii computerizate in invatamantul liceal a absolventilor de clasa a VIII-a, care si-au exprimat optiunile. Dintre cei 145. 896 de candidati, 145. 392 99,65%) au fost repartizati conform uneia dintre optiunile exprimate, precizeaza Ministerul intr-un comunicat remis HotNews. ro. 51,48% de candidati au ales filiera teoretica, iar 48,52% au ales filiera tehnologica. 827 de elevi au luat nota 10 pe linie la Evaluarea Nationala2 elevi cu media de admitere 10 au optat sa se duca la Licee TehnologiceVezi in articol notele si rezultatele repartitiei computerizate, pe fiecare judet si liceu in parte.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )