Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Antena3 Antena3,
Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam anumite. continuă pe Antena3

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Omul-furnica a pus stapanire pe box office-ul nord-american: topul filmelor cu cele mai mari incasari in week-end

Omul-Furnica/ Ant-Man, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, s-a mentinut, pentru al doilea weekend consecutiv, pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor publicate duminica de compania Exhibitor Relations, scrie Mediafax.

Procurorii au blocat averi de aproape 150 de milioane de euro in 2015. Cele mai multe sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie

Averi de aproape 150 de milioane de euro au fost blocate de procurori in prima jumatate a anului. Cele mai mari sechestre au fost puse in marile dosare de coruptie, in care anchetatorii au considerat ca bunurile au.

Cele mai importante mesaje pentru extraterestri pot fi acum ascultate online

Pamantul emite de aproape un secol unde radio in spatiu, iar acestea pot fi interceptate de extraterestri. Iata insa cele mai importante mesaje pe care omul le-a trimis in spatiu.

Cele mai nepotrivite lucruri pe care barbatii le-au spus dupa o partida de sex

Intr-o lume perfecta, o partida de sex ar trebui sa se incheie cu saruturi dragastoase, cu tigara de dupa sau cel putin cu un moment de liniste si pace. Ei bine, in viata reala se intampla ca barbatii sa deschida gura si sa spuna cele mai neinspirate lucruri.

Rezultate Titularizare 2015. Zeci de profesori bihoreni au obtinut note mai mari, dupa rezolvarea contestatiilor

Pentru zeci de profesori din Bihor rezolvarea contestatiilor depuse la examenul de Titularizare 2015 a insemnat note mai mari. Astfe, mai bine de jumatate din cele 111 contestatii depuse au fost solutionate in favoarea cadrelor didactice.

VIRAL: Si animalele isi fac dus. Cele mai haioase reactii, surprinse in fotografii

In general, animalelor nu le place apa. Asa se face ca, de cele mai multe ori, momentul in care pisicile sau cainii urmeaza sa faca baie este o adevarata corvoada. Totusi, sunt si animale de companie si salbatice, care, pur si simplu, adora dusurile si imbaierile lungi.

Miley Cyrus le face pe toate! Cele mai socante fotografii postate de vedeta!

Miley Cyrus este atat de dornica sa socheze prin orice, incat ne surprinde prin fiecare post de pe retelele de socializare.

Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG

Stim ca, probabil, in acest moment dispretuiesti putin vara, cel putin din cauza faptului ca nu prea poti respira. Aceste reduceri poate te racoresc. Totusi, nu vrem sa uiti ca are si parti bune. in afara de reducerile de mijloc de sezon la haine, cei de la eMAG au pregatit unele la fel de imbucuratoare. [] Cele mai bune tablete la pret redus in oferta eMAG Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna

Reuters este poate cea mai cunoscuta agentie foto din lume, in stransa lupta cu AFP si Associated Press. Pe langa munca clasica in fotojurnalism, Reuters intretine si un cont de Instagram si acum publica topul celor mai populare imagini din ultimele sase luni. Instagram are peste 300 de milioane de utilizatori si Reuters are peste [] Topul Reuters cu cele mai bune poze de pe Instagram iti arata ce inseamna o imagine buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )