Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai mari gafe din filme

Playtech Playtech,
Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

Cele mai frumoase picioare din ultimul secol

Picioarele lungi si subtiri au fost admirate inca de acum 100 de ani. Iata ce modele, artiste si actrite celebre au facut furori prin sedinte foto si aparitii in filme si pe scena din 1915 incoace.

Cele mai mari temeri ale Rusiei, confirmate. Ce a declarat ambasadorul rus la UE

Instalarea sistemelor antiracheta in tari europene in pofida acordului nuclear cu Iranul confirma cele mai mari temeri ale Rusiei, afirma ambasadorul rus la UE, Vladimir Cizhov. Oficialul considera ca este vorba.

Constanta: CN APM, inclusa in topul celor mai mari companii din industria transporturilor si serviciilor portuare

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime CN APM) SA Constanta a fost inclusa in Raportul Plimsoll Top 400. Raportul analizeaza performanta financiara a celor mai mari companii din industria.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

RO va prezinta un scurt bilant al celor mai importante evenimente economice si de business din ultima saptamana.

Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol: Lista tarilor care detin cele mai mari rezerve de aur negru din lume

Marile puteri ale lumii au incheiat de curand un acord cu Iranul. Acesta prevede pe langa programul nuclear si revenirea petrolului acestei tari pe pietele internatioanle. in acest context, Business Insider,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )