Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai mari companii care sponsorizeaza echipe sportive si turnee din Romania

Antena3 Antena3,
Cele mai mari companii care sponsorizeaza echipe sportive si turnee din Romania

Contractele de sponsorizare din industria sportiva raman de departe cele mai consistente din punct de vedere financiar. Se vehiculeaza sume uriase atunci cand este vorba despre sportivi cu performante la nivel mondial. continuă pe Antena3

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Cine era Vichai Srivaddhanaprabha, creierul din spatele uneia din cele mai mari surprize din istoria fotbalului

Vichai Srivaddhanaprabha a murit aseara, dupa meciul dintre Leicester si West Ham, cand elicpoterul cu care a zburat de pe stadion s-a prabusit la scurt timp dupa decolare.

Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Un nou aeroport a fost inaugurat oficial luni in Istanbul, dar nu va functiona pe deplin pana la sfarsitul anului, scrieCNN.

Rusia raspunde celor mai mari manevre ale NATO n Norvegia prin teste de rachete, n aceeasi regiune

Rusia vrea sa testeze rachete in largul Norvegiei in aceasta saptamana, intr-o zona unde NATO efectueaza cele mai mari manevre militare dupa Razboiul Rece, un gest care ilustreaza inca o data tensiunile din Marele Nord, scrie AFP.

Cele mai neobisnuite cadouri pe care le-au primit Meghan Markle si Printul Harry pentru viitorul lor copil

Bebelusul ducilor de Sussex este deja rasfatat de fanii cuplului regal, desi se va naste abia in primavara anului 2019. Australia i-a surprins pe viitorii parinti cu cele mai diverse cadouri pentru bebelusul regal, de la animale de plus la articole de imbracaminte.

Insolventa in Romania, in deceniul post-criza: Cine cere acum insolventa si ce sectoare au ramas cele mai expuse

Piata de insolventa din Romania este, in prezent, una matura din punctul de vedere al companiilor intrate anual in insolventa raportat la numarul total de companii. Daca in 2008 erau creditorii cei care cereau insolventa, acum acest lucru este facut de debitori. in continuare, insa, exista cateva sectoare care raman cele mai expuse.

Pensiile fostilor politisti, jandarmi si pompieri, mai mari decat ale fostilor militari

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt primite de persoane invalide, sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale.

Dancila, despre executia bugetara: Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari

Investitiile au ajuns la 15,2 miliarde de lei in primele noua luni ale anului, cu 25,7 la suta mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, intrand de asemenea in economie 9,4 miliarde de lei din fonduri europene, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

4 luni, 3 saptamani si 2 zile, de Cristian Mungiu, in top 100 cele mai bune filme intr-o limba straina, realizat de BBC. Care este filmul care a ocupat primul loc

Filmul lui Cristian Mungiu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile a fost inclus intr-un top realizat de BBC care include 100 cele mai bune filme din intreaga lume, in alta limba decat engleza. De realizarea clasamentului s-au ocupat 209 critici, din 43 de tari.

Vladimir Putin, prima reactie dupa ce Patriarhatul Moscovei a rupt legatura cu Constantinopol: Politizarea unui domeniu att de sensibil aduce ntotdeauna consecintele cele mai grave

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri fata de consecintele cele mai grave care pot aparea in urma diviziunilor intre Bisericile ortodoxe, dupa decizia Patriarhatului din Constantinopol de a recunoaste o biserica ortodoxa independenta in Ucraina, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )