Libnet.ro
UNICEF

12:15

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

B1 B1,
S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru. continuă pe B1

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014.

Cine era Vichai Srivaddhanaprabha, creierul din spatele uneia din cele mai mari surprize din istoria fotbalului

Vichai Srivaddhanaprabha a murit aseara, dupa meciul dintre Leicester si West Ham, cand elicpoterul cu care a zburat de pe stadion s-a prabusit la scurt timp dupa decolare.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

Singurul portavion rusesc, Amiral Kuznetov, a fost avariat in timp ce se afla in reparatii

Ghinioanele se tin lant de portavionul rusesc Amiral Kuznetov. Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume s-a scufundat azi-noapte langa Murmansk in timp ce era folosit pentru lucrari de intretinere la singurul portavion al armatei ruse.

Singurul portavion rusesc, avariat serios dupa scufundarea unui enorm doc plutitor, folosit la reparatii

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume s-a scufundat azi-noapte langa Murmansk in timp ce era folosit pentru lucrari de intretinere la portavionul Admiral Kuznetzov, transmite Moscow Times. Singurul portavion din dotarea armatei ruse a fost avariat, cel putin patru persoane au fost ranite, iar una este data disparuta.

Unul dintre cei mai importanti lideri ai Revolutiei din decembrie 1989 a murit

Liderul miscarii revolutionare din 21 si 22 Decembrie 1989 de la Resita, Nicolae Dumitru Vladulescu, a murit la varsta de 69 de ani, luni dupa-amiaza, la locuinta sa din cartierul resitean Doman. Or.

Rusia raspunde celor mai mari manevre ale NATO n Norvegia prin teste de rachete, n aceeasi regiune

Rusia vrea sa testeze rachete in largul Norvegiei in aceasta saptamana, intr-o zona unde NATO efectueaza cele mai mari manevre militare dupa Razboiul Rece, un gest care ilustreaza inca o data tensiunile din Marele Nord, scrie AFP.

Uitati de Ibiza!. Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Una dintre cele mai frumoase excursii din viata mea

O jurnalista din Italia a ales sa-si petreaca ziua de nastere in Romania, spre surprinderea prietenilor care au primit decizia ei cu surprindere si nedumerire. Experienta pe care a avut-o in cele cateva zile de octombrie in care a colindat Bucurestiul si Valea Prahovei a impartasit-o cu cititorii Corriere della Sera.

Ducesa Meghan, cel mai emotionant moment al turneului regal. Ea a purtat si cea mai ieftina rochie, de doar 56 de dolari FOTO

Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, au ajuns in Noua Zeelanda, la Wellington, pentru ultima parte a turneului regal. Cuplul a starnit o adevarata isterie in randul fanilor, iar Ducesa de Sussex a oferit unul dintre cele mai emotionante momente.

A lesinat pe scena! S-a intamplat in cel mai important moment din viata ei. Din pacate... (VIDEO)

O regina a frumusetii a lesinat pe scena intr-unul dintre cele mai importante momente ale carierei ei. Zilele trecute, Miss Paraguay, Clara Sosa, a participat la competitia Miss Grand Internacional. A cucerit.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )