Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai mari companii de distributie de film

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari companii de distributie de film

Vezi in slide-urile urmatoare care sunt cei mai mari distribuitori de film din Romania, conform datelor Centrului National al Cinematografiei. continuă pe Wall-Street Ro

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari.

TOP Cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei.

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa, iti dai.

Cele mai bune seriale ale verii: sapte productii pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai bune seriale ale verii. Vara anului 2015 rezerva o serie de seriale noi care pot sa fie pe placul telespectatorilor. De la crime la aventuri SF si povesti pline de umor, oferta de vara a canalelor TV dispune de optiuni diverse. intre cele mai cunoscute seriale care vor rula in aceasta vara se numara Aquarius, Hannibal: Vanatoarea, Orange is the New Black si Detectivii din Louisiana/ True Detective.

Cele mai periculoase meserii

Desi meseriile care implica statul la un calculator cel putin opt ore pe zi sunt printre cele mai periculoase, distrugand sistemul cardiovascular si pe cel osos, sunt meserii mai putin plictisitoare prin care cei care le practica isi risca sanatatea. Puteti citi in continuare care sunt cele mai periculoase meserii.

Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone

Am selectat cele mai bune jocuri pentru iPhone pe care poti sa le joci gratuit si care nu trebuie sa iti lipseasca din telefon, pentru momentele in care vrei sa faci timpul sa treaca mai repede si mai usor. Cele mai bune jocuri pentru iPhone nu ar trebui sa lipseasca din telefonul niciunui posesor de [] Cele mai bune si populare jocuri pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Drumul spre succes al Irinei Shayk, rusoaica saraca ajunsa una dintre cele mai frumoase femei din lume

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este una dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial. Tanara a intrat in centrul atentiei nu doar prin relatia cu Cristiano Ronaldo, ci si cu frumusetea ei. Dar de unde a plecat ea si care a fost drumul parcurs pana sa ajunga faimoasa? Daily Mail i-a conturat drumul spre succes intr-o analiza completa.

Fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii, cele mai presante probleme cu care se confrunta companiile

Fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii se mentin, in aceasta ordine, in clasamentul alegerilor companiilor cu privire la cele mai presante probleme, acestea declarand ca dilemele cu care s-au confruntat in trecut se mentin si pentru perioada investigata, potrivit unui sondaj publicat astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Analiza BNR: Cele mai presante probleme cu care se confrunta companiile sunt fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii

Cele mai presante probleme cu care se confrunta companiile sunt fiscalitatea, concurenta si lipsa cererii, in aceasta ordine, se arata intr-o analiza a rezultatelor unui sondaj derulat de Banca Nationala. Ponderea companiilor care au declarat ca accesul la finantare reprezinta o problema presanta a ramas neschimbata fata de sondajul anterior 16% dintre firme). Ponderea companiilor cu credite este superioara ponderii companiilor fara credite din punct de vedere al considerarii accesului la finantare ca fiind o problema presanta 20%, respectiv 13%). Apelarea la fonduri europene se mentine la un nivel foarte scazut, se mai arata in analiza pe care o puteti descarca si citi integral din atasament.

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )