Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari evenimente amanate din cauza epidemiei: ce se intampla cu marile festivaluri

Playtech Playtech,
Cele mai mari evenimente amanate din cauza epidemiei: ce se intampla cu marile festivaluri

Epidemia de coronavirus afecteaza si Romania si da peste cap planurile organizatorilor de concerte si evenimente. Din acest motiv, mai multe spectacole au fost amanate sau anulate. continuă pe Playtech

O romanca va conduce biroul european al Sequoia Capital, unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley

Sequoia Capital a anuntat astazi ca Luciana Lixandru devine primul partener al companiei al legendarului fond de investitii din Silicon Valley, in biroul de la Londra. Fondul cunoscut pentru investititiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath isi face astfel intrarea in piata europeana.

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

Dezastru pe Bursa: ce se intampla cu firmele romanesti din cauza epidemiei

Actiunile companiilor romanesti listate la bursa au inceput saptamana extrem de prost. Totul e cauzat de epidemia de coronavirus. Lucrurile au inceput sa se agite in Romania din cauza.

Guvernul Italiei inchide nordul tarii din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Italiei a anuntat duminica dimineata ca Lombardia si inca 15 provincii din Nordul Italiei vor fi inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri de coronavirus din ultimele zile.

Una dintre cele mai mari retele generatoare de spam a fost oprita

Functionarea uneia dintre cele mai prolifice retele de botnet din lume, denumita Necurs, care a infectat global peste noua milioane de computere a fost oprita. Actiunea de dezmembrare si intrerupere a functionarii retelei este rezultatul a opt ani de urmarire si planificare si va contribui la impiedicarea infractorilor din spatele acestei retele de a utiliza elemente cheie ale infrastructurii pentru a intreprinde atacuri cibernetice.

Filmul Parasite al lui Bong Joon-ho, record in Marea Britanie: a devenit filmul intr-o limba straina cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Lungmetrajul Parasite al lui Bong Joon-ho, recompensat anul acesta, intre altele, cu patru trofee Oscar si doua premii BAFTA, e filmul intr-o limba straina cu cele mai ridicate incasari din toate timpurile, in Marea Britanie.

Cum a devalizat milionarul Catalin Chelu una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Romania. Schema prin care a sifonat 2,5 milioane de euro

De patru luni, pe rolul Tribunalului Arges se afla un dosar in care patru persoane, inclusiv doi dintre oamenii de incredere ai milionarului Catalin Chelu, decedat in 2014, sunt judecati pentru ca au delapidat Alprom Pitesti, una dintre cele mai mari fabrici de mobila din Romania, in perioada 2006-2010.

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, amanate din cauza coronavirusului

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 23-27 martie, vor fi amanate, potrivit anuntului facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie.

AS Roma nu a putut zbura spre Spania, pentru meciul cu Sevilla din Europa League din cauza epidemiei de coronavirus

Italienii de la AS Roma nu vor ajunge la Sevilla pentru meciul de joi, din turul optimilor Europa League pentru ca nu au fost lasati sa zboare spre Spania din cauza raspandirii epidemiei de coronavirus. Spania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )