Libnet.ro
UNICEF

07:30

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Antena3 Antena3,
Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti. continuă pe Antena3

Fara precedent: aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la scoala din cauza epidemiei de coronavirus - UNESCO

Aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la cursuri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit unui raport UNESCO, citat de CNBC. Organizatia Natiunilor Unite, care monitorizeaza educatia la nivel global, spune ca numarul copiilor care lipsesc de la scoala la nivel mondial este fara precedent.

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

Guvernul Italiei inchide nordul tarii din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Italiei a anuntat duminica dimineata ca Lombardia si inca 15 provincii din Nordul Italiei vor fi inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri de coronavirus din ultimele zile.

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

Iranul a eliberat 70.000 de detinuti din cauza epidemiei de coronavirus

Iranul a eliberat din inchisori circa 70. 000 de detinuti din cauza epidemiei de coronavirus din tara, a anuntat judecatorul-sef al Iranului, Ebrahim Raisi, citat de Reuters. Eliberarea de detinuti,.

Arabia Saudita inchide toate scolile si unversitatile, din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile din Arabia Saudita au inchis toate unitatile de invatamant din regat pe perioada nedeterminata, pe fondul temerilor provocate de noul coronavirus, potrivit Saudi Gazette. Totodata, duminica.

Dezastru pe Bursa: ce se intampla cu firmele romanesti din cauza epidemiei

Actiunile companiilor romanesti listate la bursa au inceput saptamana extrem de prost. Totul e cauzat de epidemia de coronavirus. Lucrurile au inceput sa se agite in Romania din cauza.

Scolile din doua departamente franceze, inchise din cauza epidemiei de coronavirus. Franta are peste 600 de cazuri de COVID-19, iar 9 persoane au decedat

Epidemia de coronavirus provoaca inchiderea scolilor din Oise si Haut-Rhin, doua dintre cele mai afectate departamente, pentru o perioada de 14 zile. Hexagonul, cu peste 600 de cazuri de Covid-19, ramane in.

Papa Francisc isi anuleaza aparitiile publice din cauza noului coronavirus. Suveranul Pontif se va adresa credinciosilor prin intermediul unei legaturi video

Vaticanul a anuntat ca Papa Francisc le va vorbi credinciosilor, duminica, prin intermediul unei legaturi video. Masura a fost luata din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Papa.

133 de oameni au murit in 24 de ore, in Italia, din cauza epidemiei de coronavirus

Departamentul pentru Protectie Civila din Italia a anuntat, astazi, ca 133 de oameni au murit in 24 de ore, pe teritoriul tarii, din cauza epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )