Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai mari gafe de securitate ale Secret Service

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari gafe de securitate ale Secret Service

Seria incidentelor care ameninta securitatea celui mai puternic om al planetei continua chiar si dupa demisia directoarei Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu paza presedintelui american, scrie The Wall Street Journal. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari gafe de securitate ale Secret Service

Seria incidentelor care ameninta securitatea celui mai puternic om al planetei continua chiar si dupa demisia directoarei Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu paza presedintelui american, scrie The Wall Street Journal.

Atac cibernetic de amploare la una dintre cele mai mari banci americane. 83 de milioane de conturi au fost compromise

Datele confidentiale a 83 milioane de conturi au fost furate in urma unui atac cibernetic asupra bancii americane JPMorgan Chase. Initial se crezuse ca hackerii reusisera sa compromita un milion de.

Candidatii cu cele mai mari sanse sa castige Premiul Nobel pentru Pace anul acesta

Saptamana viitoare, pe 10 octombrie , va fi anuntat la Oslo cel de-al 96-lea laureat al Premiului Nobel pentru Pace. Un numar record de 278 de candidati s-au inregistrat in acest an, printre care 47 de organizatii. Chiar daca lista candidatilor trebuie sa fie pastrata secreta, pe unele nume presa internationala insista.

Secret Service a ajuns subiect de glume la Washington

Dupa ultimele gafe ale Secret Service si demisia directoarei Julia Pierson, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite si-a pierdut din credibilitate si a devenit subiect de glume .

Agentii Secret Service care-l pazesc pe Obama, din nou PACALITI

Agentii Secret Service care-l pazesc pe Obama au fost din nou pacaliti. Un barbat care a pretins ca este membru al Congresului a reusit sa pacaleasca pe agentii Secret Service si a intrat la un eveniment.

Secret Service, serviciul de tot rasul de la Washington

Serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, Secret Service USSS), a devenit subiect de glume in Statele Unite, dupa ce, Julia Pierson, directoarea Secret Service, a demisionat saptamana aceasta, in urma unor serii de incidente scandaloase legate de securitateala Casa Alba.

De ce a fost nevoita sa demisioneze sefa Secret Service

Demisia directoarei Secret Service, Julia Pierson, a scos la iveala o serie de probleme si nemultumiri cu care se confrunta agentii serviciului responsabil de protectia presedintelui american, scrie Washington Post.

Cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi si sa nu regreti ca ai dat prea multi bani

Cele mai bune laptopuri sunt si cele mai scumpe. Daca n-ai probleme mari cu bugetul, noi facem lista celor care merita in acest moment. Acesta e un nou episod din campania Gadget de student. Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri de buget. Era cazul sa vorbim si despre cele mai bune laptopuri pe care sa le cumperi pentru performanta ridicata. Am pus insa o frana bugetului. Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de [].

Ponta, despre declaratiile Victoriei Nuland: intotdeauna cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini

Intrebat despre declaratiile Victoriei Nuland, referitoare la protejarea anumitor parlamentari corupti, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini, intotdeauna de la romani, parca ei sunt dusmanii cei mai mari ai Romaniei, in frunte presedintele Basescu.

Cele mai usoare laptopuri pe care sa le cumperi acum

Exista laptopuri bune si exista laptopuri ultra portabile. Dupa lista celor mai bune cinci laptopuri de buget, avem o lista cu cele mai usoare laptopuri. Bugetul e mai mare acum, dar nu exagerat. in urma cu sase ani, Apple lansa primul Macbook Air. Avea sa fie cel mai subtire laptop din lume si, implicit, cel mai usor. Nu era deloc foarte performant, in comparatie cu ce oferea concurenta, dar era o alternativa mult mai buna la curentul netbook. Desigur, era [].

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )