Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari greseli pe care le fac multe femei de peste 30 de ani

Antena3 Antena3,
Cele mai mari greseli pe care le fac multe femei de peste 30 de ani

Pentru multe femei, trecerea pragului de 30 de ani inseamna adevarata intrare in viata de adult. Aceasta este varsta la care cele mai multe dintre ele au o cariera implinita, sunt independente financiar, isi. continuă pe Antena3

Premierul Dancila, apel catre Iohannis: il rog sa nu mai iasa cu declaratii care fac rau Romaniei

Viorica Dancila a facut declaratii, marti la sediul PSD. Premierul face un apel la presedintele Iohannis si il roaga sa inceteze cu disputele politice, care fac rau romanilor. Cred cu tarie si am.

Cele mai multe crime sunt comise n weekend, noaptea, iar cele mai afectate victime sunt n zodia leu. Profilul ucigasului romn dintr-o analiza oficiala a Ministerului Public

Cele mai multe crime au loc in Romania in weekend, noaptea, pe strada, in mediul rural, marea majoritate a ucigasilor fiind barbati, fara ocupatie si cu un nivel redus de ocupatie, care-si motiveaza faptele comise din ura si razbunare, releva datele unei analize publicate recent de Ministerul Public, pentru perioada 2011-2015. Potrivit acesteia, victimele sunt in majoritate tot barbati, cele mai multe in zodia Leu.

Teodorovici: Peste 4.000 de posturi din administratie vor disparea. Cele mai multe vor fi de la ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a anuntat sambata ca peste 4. 000 de posturi din administratie vor disparea, implicit functii de conducere, iar MFP este cel care da primul acest exemplu, intrucat cele mai multe posturi vor.

Premiile Academiei de Film Europene - Nu ma atinge-ma al Adinei Pintilie, nominalizat. Cold War, cele mai multe selectii

Lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, Nu ma atinge-ma, premiat cu Ursul de Aur la Berlinala de anul acesta, a fost nominalizat la categoria European Discovery a premiilor Academiei de Film Europene European Film Awards, EFA), unde Cold War, Border si Dogman au primit cele mai multe selectii.

Dancila i raspunde lui Iohannis: Guvernul e pregatit pentru a prelua Presedintia Consiliului UE. i cer presedintelui sa se abtina de la declaratii care fac rau Romniei

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti ca Guvernul este pregatit pentru a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene si i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei. il rog pe domnul presedinte sa nu mai iasa cu astfel de declaratii, pentru ca trebuie sa existe un consens, iar eu tin la acest consens, a declarat Dancila.

Raiffeisen Bank, dobanzi mai mari la depozitele in lei

Raiffeisen Bank ofera dobanzi mai mari clientilor de casa care isi incaseaza lunar salariul sau pensia intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank), dar si celor care utilizeaza canalele digitale, Raiffeisen Online si Smart Mobile.

Meteorologii anunta vreme calda n weekend. Temperaturi cu sase grade mai mari dect media perioadei

Meteorologii anunta, pentru acest weekend, o vreme calda si temperaturi cu sase grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, maxima ajungand pana la 20 de grade Celsius. in Bucuresti se vor inregistra valori de pana la 17 grade Celsius, relateaza Mediafax.

Sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei

Premierul Viorica Dancila a facut astazi un apel catre toate fortele politice si presedintele Klaus Iohannis sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei, dand ca exemplu afirmatia sefului statului ca tara noastra nu este pregatita pentru preluarea Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei

Premierul Viorica Dancila a facut astazi un apel catre toate fortele politice si presedintele Klaus Iohannis sa se abtina de la declaratii care fac rau Romaniei, dand ca exemplu afirmatia sefului statului ca tara noastra nu este pregatita pentru preluarea Presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Cele mai rele zodii. Nativii care nu ezita sa produca suferinta celor din jur

Par a nu se teme de consecintele actiunilor lor si trec la fapte fara sa se gandeasca la durerea pe care o pot provoca. Cele mai intalnite campuri de lupta sunt la serviciu, atunci cand vor sa avanseze in cariera, sau daca cineva ii tradeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )