Libnet.ro
UNICEF

19:31

Teodorovici: Peste 4.000 de posturi din administratie vor disparea. Cele mai multe vor fi de la ANAF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici: Peste 4.000 de posturi din administratie vor disparea. Cele mai multe vor fi de la ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a anuntat sambata ca peste 4. 000 de posturi din administratie vor disparea, implicit functii de conducere, iar MFP este cel care da primul acest exemplu, intrucat cele mai multe posturi vor. continuă pe Wall-Street Ro

Teodorovici: 4.000 de posturi din ministere si ANAF vor fi desfiintate / Cum arata noile organigrame (proiect)

Circa 4000 de posturi din ministere si ANAF vor fi desfiintate, masura privind si posturi care sunt vacante, a declarat sambata ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, la Antena 3, scrie Mediafax.

Peste doua treimi din volum, dat de Banca Transilvania

Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in teritoriul pozitiv, in contextul in care rulajul consemnat a fost de 76 milioane de lei, peste media zilnica din acest an, de 41,48 milioane de lei. Peste doua treimi din volumul tranzactionat a fost asigurat de tranzactiile cu titlurile Banca Transilvania TLV), care au insumat 51,83 de milioane de lei.

Teodorovici: Eu am propus taierea posturilor pentru bugetari, nu Valcov. Vor disparea si posturi de conducere

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus sambata dimineata la Antena 3, ca el a propus taierea miilor de posturi ale bugetarilor, nu Darius Valcov, si ca ar fi vorba de fapt de posturi vacante.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )