Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Playtech Playtech,
Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

Scumpirile din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in septembrie Romania s-a situat in septembrie printre tarile membre ale Uniunii Europene cu cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei, arata datele prezentate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu de aproximativ 60 milioane de euro la una dintre cele mai mari fabrici din Timisoara

Mai multe perchezitii au loc marti intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu estimat la 60 de milioane de euro. Ancheta vizeaza un grup infractional organizat format la una dintre cele mai importante fabrici din Timisoara, Fabrica AEM, producatoare de contoare electrice, fondata in anii 1970, scrie News. ro.

Cati bani a atras Primaria Focsani, in primele noua luni din 2020, din fonduri europene. Cele mai mari sume, ingropate in subteran

In schimb, imprumutul rambursabil contractat anul trecut de municipalitate a ramas intact, desi municipalitatea avea alte planuri.

32 tone de tutun confiscate intr-una dintre cele mai mari fabrici de tigari ilegale

Serviciul de investigatii al autoritatilor fiscale din Olanda a descoperit langa Utrecht una dintre .

Zeci de scoli din Dambovita si-au modificat scenariul dupa care vor functiona. Unde sunt cele mai mari rate de infectare din judet

23 de unitati de invatamant din judetul Dambovita functioneaza conform scenariului rosu. Autoritatile au instituit obligatia purtarii mastii la o suta de metri de scoli si gradinite.

STUDIU: De ce este important sa purtam mastile in spatiile deschise, chiar daca cele mai multe infectari s-au produs in spatii inchise

Cele mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 s-au produsin spatii inchise, dar specialistii trag un semnal de alarmaca oamenii sa poarte masca si in exterior, deoarece riscul nu este zero, conform.

Cum se fac cele mai delicioase clatite. Reteta secreta a unui renumit bucatar

Chiar daca se numara printre cele mai simple preparate, sunt momente in care orice om poate da gres si cand vine vorba despre vesnicele clatite. Ce faci gresit si cum reusesti sa le faci mai gustoase si pufoase? Ce secret stiu doar bucatarii? Cum sa prepari cele mai gustoase clatite? Majoritatea tinem minte cum mamele .

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobila din Romania, si-a mutat sediul la Vox

Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobilier din Romania, si-a relocat sediul central in cladirea de birouri Vox Technology Park din Timisoara, dupa inchirierea unei suprafete de 500 de metri patrati de spatii de birouri.

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )