Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

Considerata de multi cea mai sexy ciclista din lume, Lucia Javorcekova isi tine cei 1,7 milioane de . continuă pe România Liberă

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe.

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume, datorita cresterii actiunilor Amazon

MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, la o saptamana dupa ce fostul sot a devenit primul om din lume are atinge o avere de 200 de miliarde de dolari, relateaza The New York Post.

Cine este femeia care a depasit-o pe mostenitoarea LOreal, devenind cea mai bogata femeie din lume

MacKenzie Scott, filantroapa, autoare si fosta sotie a CEO-ului Amazon, Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, relateaza CNN.

Cea mai violenta tornada din istoria Romaniei. Cati oameni au murit

Climatologiile tornadei sunt importante pentru intelegerea formarii si caracteristicilor furtunilor convective severe si, de asemenea, pentru a cuantifica mai bine riscurile pe care le reprezinta tornadele. Frecventele raportate ale tornadelor sunt, in general, mai mici in Europa comparativ cu Statele Unite. in studiul sau privind tornadele si canalele de apa din Europa, Alfred Wegener a .

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

NVIDIA a anuntat noua serie de placi video RTX30. Cat costa cea mai avansata placa video din lume, care ofera gaming in 8K la 60fps

Avand la baza arhitectura NVIDIA Ampere, cea de-a doua generatie RTX livreaza pana la de doua ori mai multa performanta prin Turing pentru Ray Tracing in timp real si AI Gaming.

Adriana Iliescu a disparut? Nimeni nu mai reuseste sa ia legatura cu cea mai batrana mama din Romania

Vecinii Adrianei Iliescu sustin ca nu au mai vazut-o pe profesoara de ceva timp si ca, probabil, starea de sanatate este una precara si nu mai iese din casa. Adriana Iliescu a disparut? Adriana Iliescu a intrat in atentia publica in anul 2004, cand a adus pe lume o fetita la varsta de 67 de .

A murit unul dintre cei mai cunoscuti basisti din lume

Idolul mai multor generatii de tineri, basistul trupei Bay City Rollers, a murit, la 62 de ani. Cauza decesului este un mister. Familia asteapta raportul medicilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )