Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cele mai mari paduri din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari paduri din Romania

Romania are 6,9 milioane de hectare de paduri, reprezentand in jur de 27% din suprafata totala a tarii. Tara noastra are si cea mai mare suprafata de paduri virgine din Europa, o bogatie naturala distrusa sistematic de despaduririle ilegale. Va prezentam in urmatoarele randuri unele dintre cele mai mari paduri din Romania, adevarate labirinturi naturale, unele dintre ele nemodificate de activitati umane de-a lungul istoriei. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase femei din Europa: tarile in care frumusetea femeilor este motiv de mandrie nationala

Cele mai frumoase femei din Europa. Desi frumusetea se afla intotdeauna in ochii celui care priveste, exista tari europene recunoscute pentru frumusetea femeilor. Bineinteles, Romania nu avea cum sa lipseasca dintr-un astfel de clasament, oricat de subiectiva ar fi realizarea unui top de acest gen.

Amintirile unuia dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei: Sa fi avut un telefon cu camera pe vremea aia, rupeam Youtube-ul in doua!

Haios, cu figurile de stil la purtator, asa se prezinta unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Stelei. Este vorba despre Gabi Balint, care intr-un text savuros postat pe pagina sa de Facebook vorbeste despre copilaria sa de pe plaiuri bistritene. Potrivit acestuia, in acele vremuri, daca avea un telefon cu camera rupea Youtube-ul in doua cu intamplarile pe care le surprindea.

Cele mai frumoase cladiri din Chisinau

In capitala Republicii Moldova se gasesc nenumarate monumente istorice si cladiri care merita atentia localnicilor si a turistilor. Cele mai frumoase cladiri din Chisinau au fost construite la inceputul secolului XX si au devenit ulterior sedii ale unor institutii importante. Astfel, printre cele mai frumoase cladiri se afla Sala cu Oga, Circul, Casa Herta si Muzeul National de Istorie.

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

Topul celor mai bune companii angajatoare din Romania in acest an

Aon Romania, filiala locala a celei mai mari companii de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane, Aon Hewitt, a ales cei mai buni angajatori din Romania. Astfel, au fost premiate companiile Adobe Systems Romania, Autonom,.

Cum a ajuns una dintre cele mai pitoresti zone din tara sa nu-si cunoasca originile. De unde vine denumirea Tara Oasului?

Inca din lectiile de istorie de la scoala generala, sau din povestirile bunicilor stim ca acolo unde se agata harta in cui, traiau dacii liberi, insa cand vine vorba de a cunoaste mai multe despre cum a devenit Tara Oasului sa poarte aceasta denumire, sunt prea putine documente si date.

Cat costa o vacanta de Craciun in Austria, comparativ cu Poiana Brasov. Carpatii au ajuns de doua ori mai scumpi decat Alpii

Poiana Brasov poate fi considerata o statiune de lux. Preturile sunt cele mai mari din Romania. Si in Bulgaria sau Austria este mai ieftin.

Romania a intrat in TOP 10 cei mai mari producatori de masini din Europa

Romania a intrat in primul semestru din 2015 in topul celor mai mari 10 producatori de masini din Europa dupa numarul de autovehicule fabricate, a declarat Constantin Stroe, presedinte director general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din.

Despre cele mai grave afectiuni ale sangelui si cum sunt ele gestionate in Romania, la Adevarul Live de la ora 15.00

Prof. dr. Daniel Coriu, directorul Centrului de Hematologie si Transplant Medular din cadrul Institutului Clinic Fundeni, si Daniel Oniga, presedintele Asociatiei Nationale a Hemofilicilor din Romania, vin la Adevarul Live sa vorbeasca despre unele dintre cele mai severe afectiuni sanguine si despre neajunsurile bolnavilor din Romania.

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor si trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea carnii de pui se regaseste in orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregatit. Fie ca alegeti sa o gatiti la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esentiale pentru un preparat desavarsit, chiar si pentru cei mai putin priceputi in bucatarie. Iar puiul se imbina perfect cu o gama larga de mirodenii. Va prezentam, asadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )